,da nije smiješno bilo bi jako žalosno,meni ono jučer objašnjenje u emisiji za selo nikako nije jasno,jebena je ta matematikaSjelo mi je 7 kn/ha za dodatna nacionalna izravna plaćanja.
meni je danas sjelo 12,98 kn za nacionalna izravna plaćanja
Cjeli tjedan idu isplate
Lijep je onaj iznos koji se tamo pokaže kad upišete svoje ime, no velim, kod mene je ovo što je isplaćeno manje za 25%.
Di to mozes upisat svoje ime i vidit iznos?
Ja moram reci da sam skroz nezadovoljan poticajem ove godine. Osim ekoloske, sto je stvarno bilo vise od ocekivanog,ovo ostalo je puno manje nego prosle godine. A ako meni nisu dali, onda neznam kom su mogli?!?
Imam ratarstvo, tov junadi, krave dojilje, izv.i zast. pasmine, ekolosku, povrce, proteinske usjeve.
Di to mozes upisat svoje ime i vidit iznos?
Ja moram reci da sam skroz nezadovoljan poticajem ove godine. Osim ekoloske, sto je stvarno bilo vise od ocekivanog,ovo ostalo je puno manje nego prosle godine. A ako meni nisu dali, onda neznam kom su mogli?!?
Imam ratarstvo, tov junadi, krave dojilje, izv.i zast. pasmine, ekolosku, povrce, proteinske usjeve.
Ekipa, prema onom izračunu agencije a njihovim stranicama (agencije za plaćanje) i nakon ovih slinih uplata u ovom tjednu po 50-ak kuna meni za čisto ratarstvo za neki ar manje od 6 ha duguju još 4200,00 kuna. Tom ni je 25% ukupnog iznosa. No pitanje šta bude se tim. Lijep je onaj iznos koji se tamo pokaže kad upišete svoje ime, no velim, kod mene je ovo što je isplaćeno manje za 25%.