Jos se pucam od smijeha bogami mog Boskobuha me nasmija ajmeee Hajduče drz mi se,,,,pozdrav od Torcide Brda😌E ako ja fulam plaćam gajbu pive i ode u Irsku kako sam obečao a ako ti fulaš ima da ti nick promjeniš u dinamo jel važi ?
Pošteno 👍E ako ja fulam plaćam gajbu pive i ode u Irsku kako sam obečao a ako ti fulaš ima da ti nick promjeniš u dinamo jel važi ?
Čekamo gajbu pive ima da se ubijemoNe cekam zbog oklade vec zbog potrazivanja drugih prema meni😂😂😂😂al oklada je bila jeb....vrh vrhova u svoj brizi se nasmija ajmeee,,,,to je k'o da Livaja sad ide u Dinamo😌promjena imena u Dinamo😌
Nemogu jebeno vjerovat. Garant je taj isti bio kod mene.E ovako, zovem ja opet agenciju koji je status obrade kod mene s obzirom da je kontrola bila prije dva mjeseca, a nemam nikakvih rezultata ni izvješća. Kažu mi da je stoka pregledana ali nije zemlja jer još nije pristigla dokumentacija od strane kontrolora. Zovem ja kontrolora da vidim da li je sve OK, i da sam u stiski, da nemam filera, kaže meni lik da je on na bolovanju i još naredna 3 tjedna, tako da od isplate još ništa sigurno još mjesec dana, kako za mene tako i za još 30 ljudi kojima je on bio. Eto toliko...
Nije ni Irska nešto, bolje ići u Njemačku.Može ovdje radim stalno za druge a meni ak šta ostane mila majka
Bosko garant dize parice pa se ne stigne javiti 😂😂Boskooooo,,,javi seeeeee,,,,,javiiiiii seeeeee