Ja idem danas do agencije po jednom drugom pitanju pa ću priupitati i za isplatu.Evo dobra info...kazu ovaj tjedan da su sve obradili do sljedećeg utorka da su sredstva na racunima poljoprivrednika,,,,sad vidjeti cemo
Ja idem danas do agencije po jednom drugom pitanju pa ću priupitati i za isplatu.Evo dobra info...kazu ovaj tjedan da su sve obradili do sljedećeg utorka da su sredstva na racunima poljoprivrednika,,,,sad vidjeti cemo
Šta kažeš na preko 100 dana kašnjenja?Ali da se ovisi od dva dana kašnjenja ili pet dana ni tobmi nije jasno.
Vjerojatno zato ne razumijete. Nije samo stvar dobivanja poticaja, tu je mnogo obaveza prema drzavi koje on nosi. Kad stignu racuni za doprinose, porez, razne obaveze itd, onda je bitno dali je 15. ili 20.Ne dodatna djelatnost ali imam 10 000 trsa vinove loze
Da li ti živiš od poticaja ili te kulture s kojom se bavišŠta kažeš na preko 100 dana kašnjenja?
Jel to ok da dignemo malo paniku?
Pa od toga svega zajedno se zivi. Hrvatska poljoprivreda ne bi postojala da nema nas koji se samo time bavimo i "zivimo od poticaja".Ne dodatna djelatnost ali imam 10 000
Da li ti živiš od poticaja ili te kulture s kojom se baviš