• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

josip123

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
evo i par slika
elektro komanda sa digitalnim manometrom
prica003.jpg

jedna slika od iza dok se vršila proba
prica002.jpg

uređaj za ispiranje boca
prica001.jpg

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
dobra prskalica nema šta.
moj savjet jer imam i ja leško prskalicu, kupi dodatne žabice za sajle i stavi na svaki sajlu bar po jednu na svaki kraj jer sajla izleti nekad,pogotovo dok je nova, dupla zaštita nije na odmet. jel si uzeo i crijevo za puniti vodu na kanalu? ja sam neki dan naručio kompjuter za moju, samo utipkaš kolko hočeš litara po hektaru i koje su dizne i deri. i daj poslikaj razvođe i pumpu ako može...
kolko je litara pumpa?

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
ma bio sam sve uslikao ali dok me nije bilo kod kuće vjerovatno su djeca obrisala ostale fotke.pumpa je trebala biti 105 litarska ali ja sam nadoplatio nekih 200e da se ugradi 150 litarska.

B

BAGERISTA

Guest
Odlična makina za škuicat(prskalica),,,,,svaka čast,,,,,vidim ponovija se i ti pomalo.........

Nek te služi dok si sam ne kažeš dosta...:supz::supz:

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
da ponovio sam se ali sada treba dočekati i traktor koji će sa njom prskati,a on mi stiže krajem 3.mj.
Dok ne stigne novi prskati ću samo zob sa fiatom i to sada prije nicanja jer su mu gume preširoke da bi sa njim prskao poslije nicanja usjeva.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Dobra ti je prskalica,samo šteta što nema hidr grane..:scratch

Nadam se da ti sve štima s prskalicom da ne ispadneš kao ja koji sam se jako nasolio sa Leško prskalicom koju još nisam dobio a kad dobim više o tome...

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
evo još par slika,na jednoj se lijepo vidi koliko je ova višlja u nodnosu na 1000 litarski rasipač.
prica002.jpg

prica001.jpg

prica005.jpg

prica003.jpg

prica007.jpg

prica006.jpg

prica004-1.jpg

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
imal bude Case kaj nositi....
meni oko 15.3 stiže kompjutor, pa dok mi ga ugrade budem i ja postal slikice, al moram otvorit temu o sebi.
pazi samo na oći kad budeš uljeval otrove pa ispiral flaše, meni se desilo par puta da maknem bocu, a zaboravim ugasiti vodu na ispirač.
jel si uzeo crijevo za puniti špricu na kanalu?

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
nisam uzeo crijevo jer imam novu hondinu pumpu,a ona zadovoljava moje potrebe.sa caseom će stići oko 400kg tegova,a ako bude potrebno ja ću još koji nabaciti.

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
ma dosta ti je to, ja imam na svome traktoru od 95 ks 9x45 kg utega, a nosim rasipać i 1300 kg u njemu gnojiva, i vozim se 40km/h.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
mislim da neće biti problema na suhom ali kada bude vlažnije moglo bi da bude problemčića.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
konačno je došao i taj dan,nakon mjesec dana kašnjenja danas mi javljeno da je traktor utovaren na kamion i da je krenuo za hrvatsku.nadam se da će sutra biti ocarinjen tako da ga u subotu mogu dovesti kući.

B

BAGERISTA

Guest
E čekamo nestrpljivo,,,,vidim da nemoreš dočekat,,,,,da dođe doma....
Čekamo slike,,,,,:partyman::partyman:

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
manje više sam sve odradio i sada bi mogao i bez njega ali neka on samo stigne pa da može preuzeti prskanje kukuruza,soje i zobi.

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
manje više sam sve odradio i sada bi mogao i bez njega ali neka on samo stigne pa da može preuzeti prskanje kukuruza,soje i zobi.

kad god da dođe uvjek če se nač posla kojega če radit :butthead: :partyman::partyman:
josipe el si uzeo i gume za međurednu ili češ terat sa širokima :scratch:scratch

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
zadnje gume sam uzeo 16,9,a inače idu 18,4.
za prskalicu 15m i rasipač takvog zahvata ni ne trebaju uže od 16,9,a sa njima možeš i orati.

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
zadnje gume sam uzeo 16,9,a inače idu 18,4.
za prskalicu 15m i rasipač takvog zahvata ni ne trebaju uže od 16,9,a sa njima možeš i orati.

i ja imam 16,9 , pa sam kupio felge i gume 13,6, jer pogazi puno kvragu, a i nepaše u međurednu u kukuruz, a kamoli u soju i repu. da su 12,4 nebi škodilo, ovak sad izgleda ko vladimirac, sve ga gadno za gledat odozada.
vidio sam jednog mccormicka sa 9,5-44 gumama, prestrašno, a pogazi ko otisak stopala široko.

i kad je isporuka traktora, da vidimo to čudo tehnike...

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
josipe odma slike...daj mik reci na koliko siješ kukuruz?ja imam na case gume 16,9 pa ga planiram užit tak da mogu kultivirati z njim al sijem na 70 pa mislim da nebu mi išlo

Najnoviji postovi

Na vrh