• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

josip123

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
ja imam oltov KK6 kultivator, i imam pogon na obje strane, jedna tjera 2 kutije, a druga samo jednu kutiju za gnojivo, i isti imam tvornički navarene poprečne šipkice da ne klizi, samo kaj je moj napravljen tak da ga možeš prebaciti za kultivaciju sjemenskog kukuruza. kad ga izvadim i prebacim ga na merkantilni kukuruz, postam slike u neku temu o kultivatorima.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
ma kad dobro razmislim možda je ipak bolje da ništa ni ne prčkam :scratch ,a i dobrano sam se uljenio pa bi mi bolje odgovaralo malo otići na more ;) 8)

T

tomonh

Guest
Takvog ima kolega,nekad je bio 15000kn,vidio sam da su prije par dana ga na kamiončiču prevezli

M

mladi kosac

Guest
ako je pogon samo preko jednog točka zašto ga nisu metnuli u sredinu kao na dvorednom

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
mladi kosac kaže:
ako je pogon samo preko jednog točka zašto ga nisu metnuli u sredinu kao na dvorednom
Gdje bi onda metnuli drugoga ako bi jedan bio u sredini?

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
bilo je i takvih modela ali ih više nema iz jednog jednostavnog razloga što je kultivator dosta širok i zna se događati ako je njiva malo grbava a točak ide po višljem terenu da jedna strana ide preduboko u zemlju,a druga ide iznad zemlje.

M

mladi kosac

Guest
Gdje bi onda metnuli drugoga ako bi jedan bio u sredini?[/quote]
nema drugoga točka nego samo jedan

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
evo kad već Bobo osvježava svoju temu mogao bi i ja svoju,a uspud bih se mogao pohvaliti i sa žitnom sijačicom koja je stigla prije dva dana.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
evo i par slika od sijačice.
strojevi001.jpg

strojevi002.jpg

strojevi003.jpg

strojevi004.jpg

strojevi008.jpg

strojevi006.jpg

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
odlična je, sviđa mi se što ima tanjure umjesto ulagača el si to novu kupio ili ??
kolko para $$ ak se smije znat :mrgreen:

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
cijena je 7000e ali ne žalim ni jednog eura jer takav novi stroj sada košta oko 13000e.
sijačica je stara 3 godine i posijala je oko 50ha.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Moja je stara Nodetova i radi ko urica, dobio je gratis (200e)

B

BAGERISTA

Guest
cijena je 7000e ali ne žalim ni jednog eura jer takav novi stroj sada košta oko 13000e.
sijačica je stara 3 godine i posijala je oko 50ha.

Na slikama bi reko da je nova,ako ne da ima koji mijesec,ali tri godine nebi joj nikad dao:D,barem ono šta sam vidio..jako ljepo očuvana i održavana..:prayer::prayer:

I

itsipo

Guest
itsipo

Pozdrav ili bog nov sam na forumu iz NS Vojvodina. Nisam neki poljoprivrednik nego vise kao hobista, Nekad sam godinama gajio sampinjone pa sam morao da odustanem od toga posto mi je Dr. zabranio teske poslove. Sad se iz hobija bavim kunicarstvom i sve me interesuje u vezi kunica. Gajim Panonske bele i zasad sam zadovoljan s njima. Nadam se da cemo uspesno saradivati u razmeni iskustava oko kunica. A ako nekom treba neka pomoc oko sampinjona moze mo i o tome da popricamo.

Pozdrav svim clanovima foruma!

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
Moja je stara Nodetova i radi ko urica, dobio je gratis (200e)
kićo u pravu si i stare mogu sijati fantastično,ali naumio sam kupiti stroj koji ostavlja tragove za špricanje i prihranu.istina ima i jeftinijih sijačica sa istom funkcijom ali ova je skoro duplo jeftinija od nove amazone za koju sam se još malo odlučio.

BAGERISTA na prvi pogled joj ni ja nisam davao 3 god.,ali nažalost godine brzo idu i nama i strojevima,ali ova je stvarno dobro očuvana pa sam se iz tog razloga i odlučio za polovni stroj.

H

Hurlimann86

Guest
josipe čestitam na kupnji sijačica odlično izgleda i nek te dugo služi.

B

BAGERISTA

Guest
To je ljepo za čuti,,,neka ona samo radi bez greške,,,zato je kupljena.........

Na vrh