Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
E pa kolega,sretno,,,i nek te služi dugo,,,i bez greške......:supz::supz:
Kad budeš stiga,,koji fotosesion,,nabaci,,da i ostali malo vidimo pilu koju si uzeja,,,,,,da i mi malo slinimo,,,,,:rolfer:
Šta češ kad volimo sve,šta vole i mladi.................artyman:artyman:
izgleda da mu se toliko svidio stroj da ne izlazi iz njega i nema vremena slikat:mrgreen:
cestitke i od mene na prinovi i naravno, pridruzujem se ekipi koja ceka slike
Sada sam prošao pokraj novog stroja , sjaji se kao novi , stvarno odlični izgleda rayer: ako se nevaram zakačena je šprica , znači već je bio probni rad .
Neka te dugo i dobro služi artyman:
hvala svima na lijepim čestitkama,a slike će najvjerovatnije biti sutra jer mali je danas već išao u prskanje pivarca kao što je Žuti rekao pa ga nisam stigao slikati.pod 1200l vode u prskalici se super ponaša i mislim da će bez problema nositi i rasipač sa 1500kg gnojiva.