Zato kaj bi ju onda i kupil 🙂( šalim se) . Mi koji radimo sa Stihl - om nemamo tih problema jer huskvarna radi samo obične modele tako da....? Uglavnom Husqvarnu stvarno poštujem ,ali više volim Stihl .Ja sam ju i danas gledao kod Blaževića...ali ne mogu se natjerat da ju uzmem u ruke 😁
Pa ne bi pogriješil, jer sigurno mu treba stroj klase 500i...Zato kaj bi ju onda i kupil 🙂( šalim se) . Mi koji radimo sa Stihl - om nemamo tih problema jer huskvarna radi samo obične modele tako da....? Uglavnom Husqvarnu stvarno poštujem ,ali više volim Stihl .
Koliko si ju platio, vidim da je u Mohaču 241.490 Ft što ispada oko 4.430,00 HRK a kod Blaževića danas 5.292,00 kn za gotovinu a na rate 5880,00 kn.Evo odluka je pala danas sam kupio Husqvarna 545 mark II, znači pilica ubija. Lagana a močna. Usporedio sam je sa H450 na cjepanici uzdužno i razlika je više nego očita a obje 50cc. Zahvaljujem svima na savjetima i pomoći. Pozdrav!
Kod nas jesu, a kod Mađara ne, koliko sad vidim neke jesu a neke ne. Imali tko kakvo iskustvo o kupovini u Mađarskoj, dali se može kupiti tamo i samo prevesti u HR?Nisam dugo gledao cijene, vidim da su otišle dosta gore...