A kaj uopće napisat o ovom . Čitao sam par dana na nekom američkom forumu o ms 400c i o ms 500i . Uglavnom ih hvale ????Ja se neću više ponavljati, ali uspoređivat štil i husqvarnu nema smisla, jer to je ko da uspoređivaš golfa jedan i novog maybaha sa v12 motorom.
Husqvarna je tolko naprednija da tu nema govora, al u svemu i svačemu, pogotovo ove nove 592, u toj klasi bolje nema na svijetu i nebude je još dugo.Ko se imalo kuži nek pogleda pod kojim kutem je klip na haskiju a pod kojim na štilu,to je nedostižni san štila, a bogme i ostalim proizvođačima. Ali kad malo bolje sve pogledaš o štilu piše profi za obrezivanje voćki najviše 🤭granje do 13cm,najviše je takvih, kresati vrhove, najbolje su za voćnjak i okućnicu. Onaj ko se bavi ozbiljnim poslom nema štil. 🤭haski je nambmr van. O dizajnu da ne pričam.
Tu se sve vidi.
👇
A kaj reći STIHL nema prvu pilu sa klipom od magnezija, nema prvu pilu sa ubrizgavanjem, a i pogledaj si malo omjere snage i težine kaj je podosta bitno za alat koji nosim na ruka i držim. Novi modeli su u pravilu svi brži od Husqvarne ,ali to nije ni bitno kad bude obrnuto onda vjerovatno bude. Od kud tebi podatak da je za obrezivanje vočki do 13 cm neznaš ni ti,ali ako TI tako kažeš onda valjda je. Uglavnom o švedskoj tehniki sam dosta videl kad su na MAN ove kamione počeli ugrađivat mjenjače od Scanie gov*o od mjenjača totalno stalno nekak ne valja ima toga još,ali neda mi se. Iskreno jedino zašto bi kupil Husqvarnu je cijena ,sve ostalo mi je na strani Stihla uspoređivali smo ih na sajmu i baš ništa posebno nisu. Uživaj u pogledu ms 261 c , ms 400c, i ms 660 ima još toga hrpa od Stila ali bilo bi previše slika.Ja se neću više ponavljati, ali uspoređivat štil i husqvarnu nema smisla, jer to je ko da uspoređivaš golfa jedan i novog maybaha sa v12 motorom.
Husqvarna je tolko naprednija da tu nema govora, al u svemu i svačemu, pogotovo ove nove 592, u toj klasi bolje nema na svijetu i nebude je još dugo.Ko se imalo kuži nek pogleda pod kojim kutem je klip na haskiju a pod kojim na štilu,to je nedostižni san štila, a bogme i ostalim proizvođačima. Ali kad malo bolje sve pogledaš o štilu piše profi za obrezivanje voćki najviše 🤭granje do 13cm,najviše je takvih, kresati vrhove, najbolje su za voćnjak i okućnicu. Onaj ko se bavi ozbiljnim poslom nema štil. 🤭haski je nambmr van. O dizajnu da ne pričam.
Tu se sve vidi.
👇
Da ga h...š, Husqvarne su na oko ljepše (ne velim da su i bolje)Uživaj u pogledu ms 261 c , ms 400c, i ms 660 ima još toga hrpa od Stila ali bilo bi previše slika.
Pa o tome smo pričali isto na sajmu jer i prijatelj radi godinama sa Stihlom i došli smo do sličnog zaključka malo ta narančasto bijela kombinacija djeluje prekričavo, ali to je tradicija koja je u ovom slučaju teret, a i poklopci motora su nekak prejednostavni . uglavnom Husqvarna mi je definitivno oku zanimljivija (da ne velim lijepša).Da ga h...š, Husqvarne su na oko ljepše (ne velim da su i bolje)![]()
Boje više-manje, tradicionalne.Pa o tome smo pričali isto na sajmu jer i prijatelj radi godinama sa Stihlom i došli smo do sličnog zaključka malo ta narančasto bijela kombinacija djeluje prekričavo, ali to je tradicija koja je u ovom slučaju teret, a i poklopci motora su nekak prejednostavni . uglavnom Husqvarna mi je definitivno oku zanimljivija (da ne velim lijepša).
I meni, pogotovo kad sam vidio mislim 560 koja je prva (po meni) izašla s onim sivim rubom ispod poklopca motora i prednjim kučištem još tamnijim ispod auspuha i nagnutim motorom unazad (manja silueta), poslije su sve nove verzije išle u taj redizajn, ove godine sam ju tek nabavio!Trenutno su mi H serije 500 (550,.. 60,... 72) dizajnom najljepši strojevi na tržištu.