• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,892
U stvari, bolje kupiti 362, jer mi ona može zamijeniti sve tri: lagana ko 2152, a jaka između nje i 670 (y)
@Tommy, moraš mi pokazati kak se z 362 radi. Pilu bum kupil, ali bum ipak njezin rad gledal sa sigurne udaljenosti...eventualno se mogu zabavljati s daljinskim na kalaču ;)

A slijedeći korak onda je zamjena trimera: ova Husqvarna je stara skoro 16 let i red je da malo promijenim štalu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,892
Kolega to su onda ekonomski odgovorna i dugoročna ulaganja u 2023. :) 🍻
Ove sam godine tak Odlučil...šteta kaj traje još samo danas 🤭 :ROFLMAO:

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
755
Pilil sam malo sa 261.lagana, mala, a zvijer!! To moram kupit, samo me novcanik brine. Tanak je jako. :hahah:

milanf

Aktivni član
Tu od
22 Sij 2022
Poruka
95
Ako je netko u procesu kupnje pile u klasi 3,5 ks, iskocila mi je u reklamama Echo cs501sx za 4600kn.
Istina, mrvicu ima losije performanse od ms261 ili 550xp, ali je garancija 5g, lagana je i ima skoro pa profi boju.
Ja sam ju kupio na proljece i dobra je.
IMG_20230107_214044.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Upravo gledam jedan video u kojem je dabar dokazal tvrdnju da drvo navek pada na tri strane, kak god da visi.

• Like
Reactions: ZJ
Na vrh