Mulac
Član
- Tu od
- 8 Velj 2022
- Poruka
- 30
Ne, treba joj malo ljubavi. Vjerovatno je membrana problemOrginal japanac,jel radi?
Ne, treba joj malo ljubavi. Vjerovatno je membrana problemOrginal japanac,jel radi?
Pila pred nekih 2 mjeseca stigla sa servisa. Upaljena od prve (račun bio nekih 300 kn i imam ga). Obzirom da mi od tada opet stoji a realno je i ne trebam možda bih ju prodao. Na njoj je original mač i lanac a još ima jedan rezervni lanac. Koja bi bila neka realna cijena za to?Ostala mi od pokojnog oca pila Stihl 056 mislim electronic. Kupljena je negdje 82-83. godine i jako je malo radila. Zadnjih 5-6 godina nije opće paljena i vjerojatno će trebati promijeniti bar membrane prije paljenja. Htio bih ju ponovo staviti u funkciju ali mislim da sam negdje čuo ili pročitao da za nju više nema dijelova. Ima li netko ovdje kakvih informacija o tome.
Lijepo je to čuti.Ljubim vas. Kad se odlucite doc kolektivno na cabu ,pecem po izboru.
Znači da se malo ipak razradilaImam osjećaj da sad još bolje radi nego prvog dana.
Također si mu ti rekao da ne radi mješavinu u bocama od soka i pive, nego samo u posudama koje su bile i koje imaju namjenu skladištenja naftnih derivata.