Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Meni žal ljudi kaj slušaju takve. I kaj misle da su naučili nekaj novo.
Svaka čast sve je to točno. Općenito rad bilo kojem motoru na leru, a pogotovo dvotaknom nije neka sreća ne kužim ekipu koja na leru razrađuje strojeve. Ja sam prije dva tjedna prvi put upalil ms400c i prvi rezervar sam pilil granje drugi debelo ali ne puni gas i to je to dalje vatra. Ova turiranja to pak nemogu nikako shvatiti zašto se to radi i u čemu je fora valjda ljudima odgovara da im strojevi kraće traju."Razrađivanje" u leru u stvari i je "štetno"..
Lezaj kvacila je slabo podmazan pa se bezveze trosi i radilica
Uvlaci malo zraka pa se sitne strugotine lose izbacuju i bespotrebno habaju motora, samim tim uvlaci i "malo" mjesavine pa se dogada i caklenje cilindra, pa karike neispravno nasjedaju...itd.
Nepotpuno izgaranje - čađenje motora bespotrebno, detonacija se ne dogada svaki takt pa nabija radilicu naprijed-nazad
Vecina elektronike ima fiksno paljenje iskre prije GMT koje je predviđeno za određen broj obrtaja (radni), dok se smjesa potpuno detonira klip vec dode do GMT, a u leru ne.. pa i to nabija radilicu.
EDIT: kao i ono dodavanje i otpustanje gasa kod trimera, misle da cuvaju motor i manje trose goriva a u stvari kidaju karburator, kvacilo, zupcanike, cilindar, radilicu..
Pasal bi da je crvene boje kakve je bil benzin koji je zlijal.Znao sam da filter samo smeta 😛
Je niš bez ključa 13,al mi neki smo ipak malo prešli napred ispred nokie 3310.Dok je bilo 3310 mnogi su glavom razmišljali....mene toga nije sramota, kak ni ključa 13