Konjokradica
Aktivni član
- Tu od
- 23 Tra 2023
- Poruka
- 100
To sto je laksa 1 kg nije li zbog toga manje robusna?
glupost, imam 8 pila i sve su serija 500 i nisam imao nikakvih problema. To za auto tune, ili m tronic kod stihla problem je ovima "sam svoj majstor" i to uglavnom onima koji čačkaju po karburatoru a nemaju pojma šta rade, pa kad sjebu nešto onda je kriva pila...A sta je sa autotunom?
Cujem da je serija 500 dosta kvarljiva
Visemetrica, imam doma makitu od 5,5 ks tak da mi treba jos jedna overall pila za sve, od rezanja granja do rusenja srednjih stabala
A sta je sa autotunom?
Cujem da je serija 500 dosta kvarljiva
MS261 je lakša od 555 jer ima 10cc manji motor.To sto je laksa 1 kg nije li zbog toga manje robusna?
Kad si ovo napisao palo mi na pamet..imam vodilicu GB Titanium pro top 75cm, razletila mi se zvijezda a treba mi takva vodilica, drugi vrh mi dolazi tek za 10tak dana...naručim Oregon 75cm i onak bzvz čitam specifikacije...51zub...ova GB 49 zuba pitam Natašu da li je to greška, kaže nije, aj pošalji i lanac...znači na obje vodilice piše 30", 75cm a razlika 2 zuba... GB mislim da je ukupna dužina 81,5cm a oregon 86cm.Iskoristiva duljina vodilice je veća na Stihlu.
Zašto ne preporučiš susjedi da je to teško i jako skupo, i da ju ti kao dobar susjed uvijek možeš doći kresnuti kad god zatrebaTrebam preporuku motorke s anlaserom ili neke koja se stvarno lagano može kresnuti. Susjedi treba...
....a ti se nečkaš🤭 . Možda bi na guranac kresnulaSusjedi treba...
MS170 je bila loša oduvijek, pa zašto bi u doba velike uštede MS162 bila bolja? Ispod novog 212 modela nebi od Stihla ništa gledao.ova sa starterom (kako sam i pretpostavio) teža od 592xp, jbt led 7,76 kila,
Edit; ne znam za što joj treba ali možda stihl ms162, čujem da ih se masu prodaje a da reklamacija za sada nema Motorna pila STIHL MS 162 - Trgovina i usluge Blažević