• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kakve motorne pile preporučujete.....???

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,718
Svaka pila može biti loša i dobra istovremeno, ovisno što očekuješ i kako ju koristiš, imao sam ms170 i obzirom na cijenu i očekivanja pokazala mi se puno boljom nego što sam mislio. Treba uzeti u obzir da to nisu kirijaške pile i da sa njom ne možeš raditi na tisuće metara/kubika drva, ne može se usporediti sa ms260/261 to je normalno ali može sasvim pristojno poslužiti svrsi.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,601
Imam ms170 5-6 godina i od tad stalno radi, koje drvo, par paleta izreze, u sumu par puta godisnje, u traktoru je skoro stalno, nikad ni jedan problem. 20240928_125310.jpg
Po istrosenosti vodilica se vidi koja najvise radi

Posljednje uređivanje:

popopboat

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2021
Poruka
162
ms170 je loša jer je za rezanje božićnih drvceta, i još ponešto... a koristi se za rezanje bukve 50cm promjera (provjereno vlastitim očima)

na 440 ležajevi radilice leže na plastici (karteru) 🥴

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,507
Imam i ms170 i 661, zna se koja je za što i točka. Na drvima primjerenim za nju odradila je u ovih par godina dosta i za sad nemam prigovora. Znam i još za tri čovjeka koji ju imaju, isto bez greške kod njih.

Najnoviji postovi

Na vrh