Da, dosta je to teško, ali opet, Parkside računa masu s mačem i lancem dok Stihl uvijek golo. Kad se doda anlaser i aku, to je tu negdje. Možda ipak kresnem susjedu...ova sa starterom (kako sam i pretpostavio) teža od 592xp, jbt led 7,76 kila,
Edit; ne znam za što joj treba ali možda stihl ms162, čujem da ih se masu prodaje a da reklamacija za sada nema Motorna pila STIHL MS 162 - Trgovina i usluge Blažević
Mislim da ti je to najbolje rješenjeMožda ipak kresnem susjedu...
Dobra bi bila pila na struju kojoj treba samo kabel potezati i potom kad je kabel postavljen onda samo prekidač i pila pili samo tako. Nema buke kao sa motornom pilom, nema zadimljenosti od peviše dvotaktola u mišeli. Samo treba paziti da ne prepili kabel umijesto drva. 😵💫 Ako je susjeda u pitanju (pod predpostavkom) da neće ići obarati neke gromade u šumu i bi pilu koristila za piljenje drva doma u korti. Ili još i bolje neka na baterije. Ako je to bila poanta pitanja?🤔Trebam preporuku motorke s anlaserom ili neke koja se stvarno lagano može kresnuti. Susjedi treba...
Kažu da im je preteška, a ne računaju njezinu snagu....ma jasno, anlaser i aku su dodatna težina, samo sam naveo usporedbu pošto profesionalni šumari često kukaju kako im je 592 preteška
Mislim da ti je to najbolje rješenje
Da, od takvog susjeda malo dalje sam posljednji puta kupio drva. 60-ak godina, nema preko 70 kila, a redovno ide u drva s nekom mrcinom od motorke.u tome i jest fora, što kukaju ljudi sa 120 kila mišića i cca 35 godina starosti...i sjekači po profesiji...a ja sa 80 kila i skoro 50 godina unazad godinu dana radim skoro isključivo sa 592, budući mi 572 rijetko kada dospije u ruke.
ovo zadnje, takvi i jesu najveći pljuvači kako pila ne valja, bilo koja
Dobra, lagana, nema greske!!!Mišljenje o ms261
Predraga.Mišljenje o ms261
Super dobra pila, iako ja osobno, ZA SEBE bih birao husq 550xp u toj klasi, niti sa ms 261 nećeš pogriješitiMišljenje o ms261
Da, to jest zeznuta situacija...ove sa anlasserom su dosta teške, akumulatorske su skupe...električna ne pomaže...ne znam što bih rekao.
Radio je samnom ovog ljeta lik duplo jači od mene, koliko debeli metricu ja cijepam na pola on baci kao igračku...međutim on baci 10-12 metrica i mora stati da odmori, ja za to vrijeme natovarim 30 metrica, znači nije sve u snazi, treba malo kondicije i malo više tehnike.
Super dobra pila, iako ja osobno, ZA SEBE bih birao husq 550xp u toj klasi, niti sa ms 261 nećeš pogriješiti