ja sam vario flandže na neke cilindre al niti jedan se nije niti skupio niti izvinuo....
poanta je da ga rastaviš, i staviš neki čep gdje si izvukao klip/klipnjaču itd. na ulaz i izaz spojiš šlauf s vodom, napuniš cilindar vodom i lagano pustiš hladnu vodu da prolazi dok variš..
Vašis varove duge 1cm naizmjenično po dijagonalnim stranama...
Puknuti je složil novu malu bebicu, s njom je ljepše raditi, a dobilo se dosta u odnosu na prije :icon_pray::icon_pray:
ako ti nije zurba do vikenda ja javim iskustvo s 8t al na monofaznu struju,moj je dosao pa cu ga ic probat pa eto ako nisi jos kupio recem ti iz prve ruke...cuj ako imas volje i koju kunu vise imas na biranje cjepaca trofaznu struju po snaziHvala na odgovorima!
@car: Cijepali bi se trupci, visina valjda nekakvih 35 cm, s tim da je to već u šumi ručno malo rascijepano na manje komade da se lakše utovari. S tim da je to hrast, ima i pošteno kvrgavih komada u koje sjekira ne želi ni pomisliti ući.
@gordan: haha malo mi je puno dati 800 kn više zbog onog podnog stalka kad ionak ne planiram cijepati skale![]()
gledam malo po youtubeu slične kalače, jedino mi je jasno da će bez brige kalati ono što i ja mogu sa sjekirom. neće nitko u videima poštenu kvrgetinu stavit da se vidi jel ide ili ne. a nema izgleda druge nego kupit i vidit, vidim da netko otprije par stranica je zadovoljan s navodno 6-tonskim pa bi i ovaj valjda morao bit dovoljan.