To je poluga koja gura bubanj na lameluKaj je na to srednjoj slici?
Ja denem na 1000 kardan, a 1400 motor. To ne valja tak?Svi priključki su dizajnirani za 540 okretaja kardana..(ima i drugih opcija ali za tebe nebitno jer imaš 539..) ali ima mudrijaša koji misle a zapravo ne misle pa rade na leru..a zna se kak prolaze mudrijaši
Zamisli sebe da radiš na tih 10-15% i da se onda kreneš penjati u one prekrasne planine sa kojih nam slike stavljaš.Kaj nije bolje delati na cca 10%-15% gasa i povremeno malo sturirati traktor
Kak da ja poteram krunjača na 1500 okretaja motora (540 kardana)?Nikad se niste pitali zakaj šleperi naprave preko milju i pol bez problema..zakaj brodovi rade 50 god. bez generalke..zakaj agregati vrte 20 000 h bez dima..zakaj onaj landini s druge teme ima 20 000 vur..zakaj na autu iz belgije možeš skinuti 200 000 km da nitko ne skuzi a ni sam mustapić s youtuba a samo selski mudrijaši naprave 3 000 i motor u kurcu pa kudelju frču oko karika .
Kak ne, nikad nejdem v brege kad sam zmučen. Ako sam kroz tjedan teže delal, onda si prvo malo počinem pa onda lakše ide. Hidraulični kalač je počinak za traktor. S ničim ne treba pretjerivati, niti s ler gasom niti s punim gasom.Zamisli sebe da radiš na tih 10-15% i da se onda kreneš penjati u one prekrasne planine sa kojih nam slike stavljaš.
Misliš da bi mogel?
Nisi u krivu.Ja sam sebi našel taj kompromis na 1100-1200 okretaja (ler je na 1000). Mislim da motoru nekoliko hladnih startova zimi više naškodi, nego par vur kalanja s neznatnim opterećenjem, na malom gasu. Ako sam slučajno u krivu, a mislim da nisam, sam bum to prije ili kasnije platil. Zato nek svatko odluku donese za sebe.