vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Re: kalači drva
ako nije reklama onda si na krivoj temi , Lol
ako nije reklama onda si na krivoj temi , Lol
Sjekira dibro služi, ali smo se kao ljudi uljenili.da je sjekira dobro služila nikad ne bi bila izmišljena motorka , ni mkalač
Heeee niste baš u pravu istina da se prenosom može gubiti snaga ali se može i dobivati jeste li uopšte probali cijepati sa cjepačom koji je namjenjen primjerice za Fergusona ja jesam i daleko bolje i brže cijepa sa manjm gasom nego ferguson a 30konja nije u ovom slučaju i trideset konja na izlaznom vratilu jer primjerice vladimirac ima 31 konj i mora dati priličan gas da bi mogao cijepati sa tim cjepačom koga smo mi probavali.znači cjepali smo sa fergusonom ,vladimircom i tomom 730 tomica je cijepao sa najmanjm gasom a učinak je bio isti zahvaljujući samo bržem okretanju izlaznog vratila pod istim gasom a tomo serije 800 se gušio i čijepač ga čak mogao ugasiti kada se zaglavi u drvu jer je vrtnja izlaznog vratila sporija i drukčije izvedena nego kod tome serije 700.sve probano u praksi ništa ne govorim na pamet. i nisam rekao da se pumpa vrti na malim okretajima pa i budala zna da na malim okretajima ne može cijepati rekao sam da tomi treba manji gas da bi postigao odgovarajuću brzinu vrtnje pumpe.
e pa gospodo znalci objasnite mi to.
Redukcija ima "gljuntu" iza diferencijala iz koje viri kardan. Ak je ravan, ko na 539, onda redukcije nema.
aj pustite to ionak nemate poima o fizici , xd
ja bi pital jel 100 m u sekundi ok brzina sjekire
i još nekaj , jel omjer kardan /radilica na 560 omjer 2.7 ili kao na 539?
je , ja sam siguran da sam editiral i ubacil još jedan m :icon_rofl:Radiš widow makera??? To bi trebal biti jebeni model, posljednji krik :-D