powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,911
pa ako je okrenut da je zadnji dio dolje, onda gura
da ,gura sjekiru prema gore:scratchpa ako je okrenut da je zadnji dio dolje, onda gura
Nejde čitavu vječnost van je je spojen kao plunžer .malo sam bolje pogledao sliku, u pravu si, gura sjekiru gore ali u povratu, nemogu da vjerujem koji su to inzenjeri, pa to ne vrijedi nista, takvu glupost da urade, to treba cekati da se vrati u povratu citavu vjecnost, a u radnom hodu brzina veca nego u povratu ,a samimi tim sila koja nije ni porebna.
neznam sad gore dolje, lakse razumijem kad se kaze prazni i radni hod/povratni i radni hod, cak mu prazni hod traje duže nego radni, nepotrebno,ipak je to moglo bolje, treba neko da radi sa debelim zivcima. Sve u svemu vjerujem da bi Savo za te novce slozio puno bolji stroj.
znam da bi za te novce mogo dobit bolji i jaci stroj,pogotovo ak bi ga sam radil al imam dva il tri jako velika problema a to je moje jebeno radno vrijeme tj u zadnje vrijeme od 19:00 do 7:00 ujutro nekad i duze od pon do sub,a u nedelju od 7-15h, onda jos doma namjestaj-posto sam stolar, i treci problem sto imam kako bi neki rekli "maketu od traktora" tj tomo vinkovic 419 koji jedva sam sebe tjera a kamoli neki posteni cjepac kojeg bi sigurno vec napravio....
Sad čekaj 7 dana ili nek ti odgovori koji od balavcov koji znaju kak se posel dela :finga:Puknuti, mislim da je za mene ovako nesto rjesenje, ovo su manje pumpe i mogle bi da imaju 250 bara tlak i dovoljan protok posto su uduplane. http://www.njuskalo.hr/strojevi-alati-ostalo/hidraulicna-pumpa-oglas-2699930
Onu što vidiš u pozadini sam ja kupio i mogu ju baciti u smeće jer uopće nevalja , a taj koji mi ju je prodao kaže vratit ću ti novac kad budem imao . Kloni se toga to ti je onako prijateljski savjet...Puknuti, mislim da je za mene ovako nesto rjesenje, ovo su manje pumpe i mogle bi da imaju 250 bara tlak i dovoljan protok posto su uduplane. http://www.njuskalo.hr/strojevi-alati-ostalo/hidraulicna-pumpa-oglas-2699930
Misliš da bu raspoložen za pumpanje za sedam dana :scratchne zurim ja nigdje, a on je vec ukljucen u ovi temu uveliko, tako da zna sve detalje koji me muce
ma ocito da mulja kad kaze da je ova nova, a vidi se da nije, samo mije dalo ideju da dvije pumpe spojim u jednu, dvoije po 15 cm3, one nisu prevelike u grupi II su pase mi na reduktor, daju 250 bara a to je ono sto trebamOnu što vidiš u pozadini sam ja kupio i mogu ju baciti u smeće jer uopće nevalja , a taj koji mi ju je prodao kaže vratit ću ti novac kad budem imao . Kloni se toga to ti je onako prijateljski savjet...
To ionak ovdje nikoga očito ne zanima. Ovdje su bitnije kule i dvori :rolfer:lozis ti nas malo, neznam ja detalje koje ti znas, da je dosutan i ostalo, samo znam da se covjek kuzi u hidrauliku, kao ti u menhaniku