swizach
Iskusan lik
- Tu od
- 12 Srp 2007
- Poruka
- 1,649
Smiljan kaže:roko kaže:kasno sam skužio da si već postavio pitanje na drugi forum...i naravno dobio odgovor...ja nisam znao za to da je krenuo poticaj za kupnju zemljišta...koji su uvijet za povrat :?:
Prema postojecom pravilniku (govorim napamet) za kapitalna predajes potvrdu o placenom porezu (5%) i izvadak iz zemljisne knjige (gruntovnica) gdje si ti (odnosno onaj koji trazi kapitalna) upisan kao vlasnik, uz ostale papire (potvrda iz zupanije o placenim obavezama itd)
Evo za sto mozes dobiti kapitalna Investicijska potpora se odobrava za sljedeća kapitalna ulaganja NN 73/2007 http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2007/2293.htm :
Clanak 4)
a) Nabava uzgojno valjanih grla u stočarstvu;
b) Nabava matičnih riba za uzgojno-selekcijski rad u akvakulturi;
c) Investicije u višegodišnje nasade;
d) Podizanje šuma;
e) Izgradnja, adaptacija i opremanje objekata za poljoprivrednu proizvodnju i akvakulturu;
f) Uređenje poljoprivrednog zemljišta;
g) Nabava ribarskih plovila te nove opreme i mehanizacije za poljoprivredu, ribarstvo i šumarstvo;
h) Ugradnja novih rashladnih uređaja na vozilima za prijevoz voća, povrća i riba;
i) Izgradnja, adaptacija i opremanje objekata za čuvanje i preradu poljoprivrednih proizvoda i ribe;
j) Kupovina privatnog poljoprivrednog zemljišta radi okrupnjavanja poljoprivrednog gospodarstva
Procitaj si tekst, sve u njemu pise. Trenutno je, kao sto znas, u izradi novi pravilnik.
jel to znaci da ja mogu dobiti kapitalna ulaganja na 200 000kn sto me kreditira Kutjevo d.o.o??