Meni isto stiglo rješenje danas, isplata do 30.06.2012-nemogu to čekati i ovako čekam ta kapitalna već 1,5 godinu.
Vi što ste nosili u banke, koje banke i koliko uzimaju da to odmah isplate?
Šta će biti sa kapitalnim koji su poslani van roka tj. onima koji su bili poslani npr. u trećem mjesecu a trebali su najkasnije do kraja drugog mjeseca.
Koliko je meni poznato zahtjevi su se zaprimali do 25.11.2009. nakon toga nisu važeči ili mi nije sve poznato???
Nisam mislio samo na 2009-10 već konkretno 2006-7
kapitalnih više nema ali može se ostvarit povrat i do 60 % preko nekih Europskih fondova imam kodkuče nekih 80 strana zakona i tih pizd... izašlo je u narodnim novinama prije nekih mjesec dana, al da bi ostvario povrat moraš imat dobre veze pa tako da ništa odtoga :mrgreen: nevrijedi ni pokušavat
Ja imam do 30.6.11. za isplatu pa nadopunjujem kapitalna druga i pitam dal bude to i kad neznaju,odi u banku...vele mi..i ovak budu kapitalna otišla na kamate,još i da to platim...
ne zaboravi čekanje
zahtjev poslan 09.10.2009.
došlo riješenje pred tjedan dana
isplata do 01.12.2012
2012 3 GODINE
jutros stigla odluka o odobrenju kapitalnih ulaganja.isplata 01.12.2012.
koliko je meni poznato zadnje isplate na račune išle su prije godinu dana, onda je sve stalo pa onda krenulo ovo s rješenjima za isplatu. Prema tim rješenjima možeš čekati isplatu do datuma koji ti je naveden ili rješenje možeš ponuditi banci na otkup. Svaka banka svoju politiku ima, pa možeš birati:finga: