• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kapitalna ulaganja

• Temu pokrenuo Mister x
  • Datum prvog posta

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Ja sam dobil prije 3mj za 2.09. isplata do 30.6.11. još bum pričekal,a drugi je predzadnji dan roka a to bu na sv.nigdarjevo to bum menjal u banki kad dojde...

M

MOCO

Guest
Meni isto stiglo rješenje danas, isplata do 30.06.2012-nemogu to čekati i ovako čekam ta kapitalna već 1,5 godinu.
Vi što ste nosili u banke, koje banke i koliko uzimaju da to odmah isplate?

krki

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2007
Poruka
912
Meni isto stiglo rješenje danas, isplata do 30.06.2012-nemogu to čekati i ovako čekam ta kapitalna već 1,5 godinu.
Vi što ste nosili u banke, koje banke i koliko uzimaju da to odmah isplate?

ERSTE je bilo 7 posto na godinu dana do datuma ispalte

M

minajo

Guest
Šta će biti sa kapitalnim koji su poslani van roka tj. onima koji su bili poslani npr. u trećem mjesecu a trebali su najkasnije do kraja drugog mjeseca.

S

seljaček

Guest
Šta će biti sa kapitalnim koji su poslani van roka tj. onima koji su bili poslani npr. u trećem mjesecu a trebali su najkasnije do kraja drugog mjeseca.

Koliko je meni poznato zahtjevi su se zaprimali do 25.11.2009. nakon toga nisu važeči ili mi nije sve poznato???

M

minajo

Guest
Koliko je meni poznato zahtjevi su se zaprimali do 25.11.2009. nakon toga nisu važeči ili mi nije sve poznato???

Nisam mislio samo na 2009-10 već konkretno 2006-7

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
danas konačo stiglo rješenje za kapitalna...zahtjev predan u 2/2009..znači rješenje je došlo nakon drugog pismenog upita šta je sa papirima

V

valentina

Guest
pozdrav svima! ja sam nova na forumu.... hitno mi treba odgovor jer moji roditelji kupuju poljoprivredno zemljište i čuli su za neku mogućnost povrata novca ali ja nigdje na internetu ne mogu pronaci tu informaciju... gledala sam u zakonu i tamo pise da kao kapitalna ulaganja nisu prihvatljiva kupnja nekretnina.. pa me zanima postoji li neka mogucnost da se dobije odredjeni povrat novca za kupovinu poljoprivrednog zemljista? I koliko sam shvatila kod kapitalnih ulaganja osnova je kredit, pa moze li se dobit povrat novca ukoliko se ne dize kredit, ako je uopce moguce dobit povrat?

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
kapitalnih više nema ali može se ostvarit povrat i do 60 % preko nekih Europskih fondova imam kodkuče nekih 80 strana zakona i tih pizd... izašlo je u narodnim novinama prije nekih mjesec dana, al da bi ostvario povrat moraš imat dobre veze :mad:pa tako da ništa odtoga :mrgreen: nevrijedi ni pokušavat

IVANCIN

Član
Tu od
19 Lip 2009
Poruka
150
kapitalnih više nema ali može se ostvarit povrat i do 60 % preko nekih Europskih fondova imam kodkuče nekih 80 strana zakona i tih pizd... izašlo je u narodnim novinama prije nekih mjesec dana, al da bi ostvario povrat moraš imat dobre veze :mad:pa tako da ništa odtoga :mrgreen: nevrijedi ni pokušavat

ne zaboravi čekanje
zahtjev poslan 09.10.2009.
došlo riješenje pred tjedan dana
isplata do 01.12.2012

2012 3 GODINE

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Ja imam do 30.6.11. za isplatu pa nadopunjujem kapitalna druga i pitam dal bude to i kad neznaju,odi u banku...vele mi..i ovak budu kapitalna otišla na kamate,još i da to platim...

M

MOCO

Guest
Ja imam do 30.6.11. za isplatu pa nadopunjujem kapitalna druga i pitam dal bude to i kad neznaju,odi u banku...vele mi..i ovak budu kapitalna otišla na kamate,još i da to platim...

Ja tebe NE razumijem!
daj se malo sredi pa napiši tako da te se razumije. Ako će ti isplata biti za 3 mjeseca, što ćeš onda ići u banku?

A

aljmas

Guest
ne zaboravi čekanje
zahtjev poslan 09.10.2009.
došlo riješenje pred tjedan dana
isplata do 01.12.2012

2012 3 GODINE

jesu te tražili neke nadopune ili su ti samo poslali rješenje

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Prva su mi odobrena i isplata je do 30.6.11,sad nadopunjujem druga pa kad su me nazvali onda sam ih pital za isplatu prvih koja su odobrena.
Dal je netko dobio u zadnje vrijeme isplačeno i do kad je bio rok...

M

MOCO

Guest
koliko je meni poznato zadnje isplate na račune išle su prije godinu dana, onda je sve stalo pa onda krenulo ovo s rješenjima za isplatu. Prema tim rješenjima možeš čekati isplatu do datuma koji ti je naveden ili rješenje možeš ponuditi banci na otkup. Svaka banka svoju politiku ima, pa možeš birati:finga:

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
jutros stigla odluka o odobrenju kapitalnih ulaganja.isplata 01.12.2012.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
koliko je meni poznato zadnje isplate na račune išle su prije godinu dana, onda je sve stalo pa onda krenulo ovo s rješenjima za isplatu. Prema tim rješenjima možeš čekati isplatu do datuma koji ti je naveden ili rješenje možeš ponuditi banci na otkup. Svaka banka svoju politiku ima, pa možeš birati:finga:

Jasnon mi je zato sam ih i pitao,a oni ništa neznaju...odmah mi rekla odi u banku.
Još 3mj ču čekat,glupost bi bila da dam banci 5% za 2.5mj.
Samo sam se htjel raspitat dal tko dobiva šta...

Najnoviji postovi

Na vrh