Da, istina mozda mi imamo samo malo previse predrasuda prema tim turcima. Vidi se da napreduju iz dana u dan, pitanje je samo kvalitete. Vizualno su prikolice dosta dobre. 😁To sam jučer na fejsu vidio da se neko raspitivo za te prikolice, ja prvi puta čujem za tu marku al u komentarima je isto pisalo da su brzo ruzinave, a cijena baš i nije najisplativija i ovo su cijene bez pdv-a a i leškove vuku korijene iz turske,a šta se opreme tiče možda i zbog zakona moraju imat ove bočne štitnike zbog visine i slobodnog prostora, kamioni moraju imat te bočne štitnike jedino taj rezervar za vodu ne znam kome bi koristio, ali generalno gledano turci su dosta ojačali sa tom mehanizacijom imaju dosta svojih brendova, neki skulji neki jeftiniji sada treba vidit kako ce se pokazat, meni se sviđa da nisu stranice od komada vjerujem da je tako čvršča.
Ako je bez pdv-a onda je cijena pristupacna. Samo vidis do sada nisam ni skuzil kolko je osovina iza dosta, velik je pritisak naprijed na rudi ovako.Tu plavu sam vidio danas samo je pitanje sta je sa pdv-om inace mi se ucinila jeftina a sta se tiče guma na njoj većinu traktor nosi osovina je dosta iza, a za veće kotače treba imat i prostora znači da mora od 0 bit slagana prema narudžbi.
Ovo nikak ne čini. Bila je tu rasprava o sličnoj prikolici kojoj su radi toga pucale gume. A da ne govorimo o tome da se ista ne da gurati u rikverc...a kad negdje propadne, onda ni naprijed.Mozda druge gume i kotace malo pomaknut prema sredini.