Vidim da si uživao dok si radio taj "remont".
Vidim da si uživao dok si radio taj "remont".
Zašto si ugradio obične vijke umjesto "vijaka za lim", na obujmice pogonske osovine? Mogao bi zažaliti dok ih budeš trebao rastaviti, nakon što ti obični vijci zahrđaju.
Lp
Gledaj na to ovako: da ih bude u toku košnje pjeskarilo bezbroj sitnih kamenova, od zrna pijeska do nepoznatih veličina, te da budu cijelom "nepotrebno prevelikom" dužinom izloženi kiseljenju u kaši trave, blata i ostalih "supstrata". Moglo bi ti biti veseo rastavljanje i "održavanje", držim ti fige da ti se sve to nabrojeno ne dogodi.nisu obični.... inox su...
MUHA jel to misliš na bakrenu mast ? Ili ?Ako se vijci prije montaže pripreme nebudu zahrđali ni istrunuli pa da su i drveni.
Ništ nije vječno pa ni ta kosilica i opet bu nakon nekog vremena trebala remont, a to vrijeme bu iscurjelo prije nego prošli put.
Ima,ja je danas gledao u trgovini.Stihl nema b&s motor
Gledao danas u stihl trgovini,stajale jedna do druge,Viking i Stihl,iste ko jaje jajetu samo svaka u svojoj boji.Stihl bi trebao biti nekadašnji VIKING. Moja Viking ima B&S motor. Ja bih preporučio Stihl i Husqarnu upravo što kolega kaže, ima kotače sa ležajevima i to je puno dugotrajnije i bolje rješenje.