kalifornijske kuniče ako netko ima čistokrvne i dobru liniju :smile:
kupio bih ako ima u okolici Zg a da nije dalje od 30km od Sesveta recimo ,
Fala !
Jimy šta misliš ? Možda se ne vidi najbolje ali dosta su kratkih ušiju,šire glave i duže dlake. Općenito mi djeluju nekak na puf.
Ja sam se ponovio sa mješankom orijaša i francuske srebrene.E sad ne znam s kim pariti da dobijem makar jednog srebrenog mladog ,a nemam takvog mužjaka.
Danas naletim na meso kunića u ... iz Mađarske,baš se pitam po kojoj cijeni prodaje mađar direktno s farme...
kilaža im je svima cca 100g.više manje,znaći da su bili bliže 2kg.žive vage nego 3kg.koliko mi (neki članovi s foruma...) tovimo do konzumne težine...
(Powered by frubar.net)
PS. u problemima sam, prošle g.sam imao 9 rasplodnih ženki i rekao sa da moram smanjit jer mi je previše,a sad brojim i imam ih ostavljeno 14 komada,s tim da je došla i nova cura 3mj. stara,posto sam ovisnik
nije baš fotogenična,još je uplašena pa se nabija u kutove...
(Powered by frubar.net)
koliko je teska zenka
Pozdrav,ljudi ona moja kalifornijska nikako da se okoti ovo je vec 2. put da se tribala okotit al nista,jel netko zna jel mozda problem u kuninu ili njoj? Pustam je pod zeca isto ko i belgijske al sa njima nikad nema problema kunin skoci jedanput na nju i uvik ostane skotna,a ova nikako...
ako ti mužijak pravi drugima mlade žašto sumljaš u njega,
ako je pre debela teško može ostati skotna,
pokušaj je pustit pod mužijaka kad pokazuje znakove tjeranja i to 2-3 dana zaredom
(postoji mogučnost da nedopust mužijaku 2,3 dan da skoći na nju-vjerovatno je ostala skotna)
ako ni tada ne ostane skotna,onda u lonac...
Kolege i kolegice kako ste rijesili hranilice za daljnji tov zeceva a da nemate rasipavanja hrane