• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kunićarstvo

japac

Član
Tu od
13 Lip 2014
Poruka
85
Re: Kuničarstvo

sad tek vidim da si pitao za volumen. imam pojilica koje idu na crijevo i voda curi na dodir.

mzupkovic

Novi član
Tu od
5 Pro 2014
Poruka
11

Evo da se pohvalim i kod mene stigli prvi mladi poslije lasicinog masakra!Tri mješanke su se okotile ali su mi se kod jedne svi smrzli,nije imala dobro gnijezdo.Još čekam kalifornijsku da se okoti.

japac

Član
Tu od
13 Lip 2014
Poruka
85

Meni se panonka okotila pretprošlu noć i ima ih 12 a jučer jedna hykom ženka ali ih nisam uspio prebrojati, mislim da ih ima desetak. Nadam se da se neće posmrzavati

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,932

Samo natrpajte sijena ili slame da ženka ima materijala za zaštitu.

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,932

Izgleda da je otkrivena nova rasa.Čovjek prodaje kalifornijskog šarca potpuno ćistokrvnog.

antonio11

Član
Tu od
27 Pro 2013
Poruka
268

pozdrav kunićari
ako u nedjelju vidite 14-stog dječaka sa dva transportera i u jednom od njih dva kalifornijaska muzjaka a drugom novozelandsku crvenu zenku znat cete da sam to ja
pozdrav iz siska i vidimo se u virovitici na drzavnoj

jimmy

Član
Tu od
13 Ruj 2013
Poruka
807

pozdrav narode
ako je netko zainteresiran za zamijenu kunića (da malo izmijenimo krv) ili kupnju
komad 60kn.neka je javi u privatne poruke za sve informacije,pa ču ih povesti u Viroviticu u nedjelju
radi se o novozelandkim i kalifornijskim kunićima starosti od oko 1,5 - 3,5mj.
te mješancima koji su poprilično napredniji...
ako imate neke druge vrste za zamijenu također sam zainteresiran :drink:

antonio11

Član
Tu od
27 Pro 2013
Poruka
268

pozdrav narode
ako je netko zainteresiran za zamijenu kunića (da malo izmijenimo krv) ili kupnju
komad 60kn.neka je javi u privatne poruke za sve informacije,pa ču ih povesti u Viroviticu u nedjelju
radi se o novozelandkim i kalifornijskim kunićima starosti od oko 1,5 - 3,5mj.
te mješancima koji su poprilično napredniji...
ako imate neke druge vrste za zamijenu također sam zainteresiran :drink:

jimmy poslo sam ti privatnu poruku

nera007

Član
Tu od
21 Lis 2013
Poruka
163

Pozdrav,ljudi!Zanima me,ako se pare orijaški šarac crne boje i šareni,kakvi će maleni biti?Koji brojčano prednjače?Je li neko imao iskustva?

kninquin

Aktivni član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
1,226

Pozdrav, nera007!
To ti je čak i preporučljivo raditi najkasnije svake tri-četiri generacije.
Već sam pisao o tome, ali ok! Šarci su ti bipolarni kunići što znači da ćeš u tom slučaju (ako su 100% čistokrvni) imati 50% šaraca (od toga 25% "bjeliša", znači ne pravilnih šara, 25% pravilnih šara), te 50% crnih! U koliko imaš ne paran broj mladih, crni prevladavaju!
I uvijek je poželjno ostavljati rasplodne ženke od takvog križanja, ali samo one sa pravilnim šarama jer ti onda potomci naslijeđuju izrazito crnu pigmentaciju, a upravo to čini šarca šarcem!!

Entuzijast

Aktivni član
Tu od
18 Sij 2014
Poruka
206

Evo da se pohvalim danas na izložbi u Virovitici sam si kupio dvomjesečnu ženkicu Kalifornijku i Panonku od oko četiri mj.U planu mi je bilo kupiti kalifornijku i jednu nz crvenu ali NZ crvenih ni za lijek nešto izložbenih primjeraka i ti skupi do bola ako se uopće i prodaju.Sutra ih uslikam kad stignem pa stavim slike.

renatofil

Član
Tu od
16 Stu 2014
Poruka
42

Konačno su stigli i stanovnici. Jedva sam ih uspio nabaviti Haykom mužijak star 1,5 mj i dvije ženke stare 2 mjeseca.

14.jpg

15.jpg

16.jpg

jimmy

Član
Tu od
13 Ruj 2013
Poruka
807

gdije si ih nabavio,po kojoj cijeni

Posljednje uređivanje od moderatora: