rofl):
kozarnik na 3 kata :mur:
Za nekih mjesec dana cu trebati kalifornijskog muzjaka ako tko bude imao, a htjela bih i hile, muzjaka i zenku.
Nekako me Robelar zarazio hilama, ova kalifornijska sto dolazi je slucajno.
aj molim te ak ti nije problem izvaži je...
ima toco 3.5 kile sta mislis jel to dobro
Nisam htio komentirat sliku ,starost ni težinu.Međutim izgleda da jedino kod mene nije vaga točna a i datum okotnje upišem koji mjesec ranije.Evo jućer sam riješio tri komada hile 110 dana dva 2,10kg a jedan 1.60kg.žive vage.Nisam ih više mogao gledat.ima toco 3.5 kile sta mislis jel to dobro
Nisam htio komentirat sliku ,starost ni težinu.Međutim izgleda da jedino kod mene nije vaga točna a i datum okotnje upišem koji mjesec ranije.Evo jućer sam riješio tri komada hile 110 dana dva 2,10kg a jedan 1.60kg.žive vage.Nisam ih više mogao gledat.
Kod takvih kunića treba pogoditi prvi pripust.Ako ih pustiš rano steknu nekakav obrambeni stav pa stalno bježe od zeca. A ako ih držiš predugo onda se zdebljaju i pregore pa ništa opet od mladih.Ako su od orijaških rasa onda bi trebali imat minimal 7 kg ali vitalne a ne debele.5KG mi govori da su stare bar 7 mj i da nisu još zrele za parenje.Kako procijeniti starost zečice i kada pripuštati?Imam dvije zečice prekrasne,križane belgijski orijaš i šarac(mislim da nije čistokrvni),kod mene su tri mjeseca,kada sam ih nabavio imale su oko 2,5 kile,hranjene bez briketa,starost nepoznata.Danas sam probao i neće,(znam da neće otprve pustiti),možda su premlade,sad su oko 5 kila.
to me i buni,nemam pojma s čim su sve križane,majka liči na šarca,ali bih rekao da nije čistokrvna.Nema znakova nikakvih da se ganjaju,zajedno ih držim.Zec je odmah iznad njih,osjete ga.Nije mi o glavu,ali hoću tempirati 5 zečica da se koti otprilike istog datuma,zbog odvajanja.