E ježi ga, meni se ovi kockasti više sviđaju, al to je najmanje bitno.
I dilema je uglavnom između 539 i 542, za ovaj 540 nisam ni znao da postoji, da nisam vidio na njuški da se prodaje. 533 možda ipak slabašniji u odnosu na njih, najviše zbog balirke.
Btw. gdje tražiti traktore ako ne na njuškalu, ono obzirom na cijene kao reče NEWHOLLAND ili si mislio da bi se trebalo cijenkati i dobrano spustiti cijenu jer nekima ide i preko 30k kn.
Otvoren sam i za druge prijedloge što se tiče marke, ali ovo je ipak imt tema pa možda da se zadržimo na njima.
Ako krećeš od IMT-a 533 najslabiji , 539 malo jači sa kvalitetnijom šperom , 540 kockasta limarija jači prednji trap , 542 isti kao 540 samo ima 5 brzina , 549 kao 540 (novija linija ) ali s-motor jači od 540/542. Buduči da su to ipak stariji traktori uzmi nekog tko ih pozna kad budeš išel kupovati . Buduči da si otvoren i za druge marke odluči koje pa i njih pogledaš usput .
Gdje i sve drugo. U birtiji [emoji1]Btw. gdje tražiti traktore ako ne na njuškalu, ono obzirom na cijene kao reče NEWHOLLAND ili si mislio da bi se trebalo cijenkati i dobrano spustiti cijenu jer nekima ide i preko 30k kn.
Sad ti se možda jave neki s filozofijama o Fiat motorima na 540 ali to je sve samo filozofija...
Gajtan;1193599 Po cemu je lošija debela špera na 533 od one na 539?[/QUOTE kaže:Gajtan ovo je bilo osnovno a sad ima neki 533 debelu i neki 540 tanku tak da .
Mali nije generka za žabara toliko skuplja , no IMT i Fiat se nemogu uspoređivat po motorima a i sve više kompliciramo , najbolje vi koji se kužite kolegu pod ruku i u potražnju za IMT-om .
Zasto filozofija? Fiat je jaci i sahrani barem dvije rakovice bez usputnih kvarova. I ima ga i na 533.
Po meni ne trebaš gledati jel 539, 540 ili 542.
Dobra generalka za 539 je oko 10 tkn, a ista cifra je otprilike i za taj fiatov motor, tako da pričat od nekim duplim ciframa su gluposti.Je fiat bolji ali kad prdne i košta generalka naspram 539 duplo
Kako sad to,pa razlike između tih modela su jako velike!
Dobra generalka za 539 je oko 10 tkn, a ista cifra je otprilike i za taj fiatov motor, tako da pričat od nekim duplim ciframa su gluposti.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk