evo 4000rs i otisao sinhron na reverzoru,medu ostalom...lamela na 3400,kolegi na sameu na 2 i nest tisuce,itd itd a ima toga dosta.. odi na tractorpool i budes vidio koliko se kojih traktora prodaje...hocu reci da su ljudi malo sjevernije iliti zapadnije daleko prije nas prepoznali kvalitetu strojeva..
ja sam razmišljo ići pogledati
dali plaćaš carinu ili nekakva dodatna davanja
Znam sigurno da plaćaš homologaciju i pdv ako ga nisi platio u zemlji kojoj si ga kupio za ovo drugo nisam 100 % siguran
e pa sad ga jebi to sam i ja znao trebam točan podatak
pozdrav svima.
gledao sam jučer u sloveniji jednog lamborghinija, 950 premium, 1999.godina. piše da ima 5800radnih sati (da li su stvarne neznam). traktor ima prednji utovarivač, prednji kardan i prednji hidraulik. traktor izgleda dobro, mjenjač je malo krut ali inače se dobro šalta, motor radi dobro, ne dimi, sve radi na njemu, ali ima taj traktor dosta elektronike. Da li se je tko od vas susreo sa takvim traktorom ili ga ima? kakvi su dojmovi? kakav je traktor?
da ovaj...uvoz iz belgije je...sati ima sigurno više kad je cijena dosta niska. traktor ima EHR, hidraulični inverzor, trostupanjski powershift, elektronske memorije gasa, (puno elektronike), ima prednji kardan, prednju hidrauliku i prednji utovarivač mailleux sa duplim podiznim cilindrima i rekel je da bi ga dal za 14500E bez PDV-a......kak se ponašaju ti traktori? ima kvarova na njima? čiji je motor i getriba?
Motor bi trebao biti isti ko i na SAME Explorer Classic 95.
Ako je takav, po meni onda največa mana te monocilindrične pumpe, no to kad se jednom promjeni dugo si miran poslije.