Đ
đani
Guest
to pretpostavljam i ja jer bi krava vjerovatno do sad već i uginula od trovanja,ali po mome možda je bila bređa pa je izbacila plod usljed svih tih pregleda i injekcija.
đani kaže:Tine puno ti zahvaljujem na objašnjenju mog problema. Iskreno stalno sam bio uvjeren da je njihova greška jer je prilikom pogleda na navodnu zaostalu posteljicu veterinar ostao iznenađen da je mogla biti u kravi 6 mjeseci. samo da ti objasnim krava je bila pregledana nakon 3 mjeseca i 10dana od osjemenjivanja. Dali je moguće da nije mogao rektalno vidjet da je bređa?! Još jednom hvala.
bob kaže:Ja sam veterinar,i žalosno je da stočari liječe sami svoje životinje,a pogotovo prigovori da su vet.usluge skupe.Ljudi moji mi smo doktori zato smo se školovali,druga je stvar što seljak nema love,to mu veterinar nije kriv,pa zar je skupa usluga telenja od 250-300kn za buđenje u 3 ujutro,molim vas da li bi vam došao kakav majstor u to vrjeme...moš si mislit.može se reć da je na području cjele RH usluga dobra i brza,zasigurno je neko u selu nedavno bio teško bolestan,koliko se je čekala hitna...sve se neda izliječit,niti svi ljudi izlaze na nogama iz bolnice.....i još si jednom razmislite da li je naša usluga skupa(svaki mjesec izdvajate od svojih plaća za zdravstveno osiguranje)pokušajte otić privatnom liječniku-zdravlje je skupu(porod u privatnoj klinici košta oko 10000-15000 kn)zato budite sretni što imate vlastite veterinare i što če doći u bilo koje doba dana i noći u vaše dvorište i riješit problem.