• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Lindner

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Bok i dobrodošli na forum.

Jako mi se sviđaju Lindneri. Čije imaju getribe? Da li se može uzeti s više brzina osim ove 16+16 ?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,679
mario kaže:
Bok i dobrodošli na forum.

Jako mi se sviđaju Lindneri. Čije imaju getribe? Da li se može uzeti s više brzina osim ove 16+16 ?

Zadnji most ZF Steyr
Prednji most Carraro ili ZF?
Motor Perkins
Kabina Walter Mauser
Hidraulika Bosch

Koliko znam, može se dokupiti grupa puzajućih brzina.

Jaga

Član
Tu od
28 Velj 2009
Poruka
330
Ne znam da li mogu dobiti kapitalna jer je proizveden 2005. g., a i bio je registriran tako da mislim da ništa od toga! Ne želim se zafrkavati! I ovo je ok cijena!
Dajte mi neke preporuke za plug i rotobrane! Da li mogu raditi sa 3 m ili je 2,5 dosta za njega!
Da li bi mi bio ok plug 2x14 cola ili može on i više! Najbolje bi bilo da posudim pa probam???
Čim odem na grunt poslikam ga iznutra pa mi budete objasnili hidrauliku!

pajdo

Član
Tu od
26 Srp 2007
Poruka
200
Jaga kaže:
Ne znam da li mogu dobiti kapitalna jer je proizveden 2005. g., a i bio je registriran tako da mislim da ništa od toga! Ne želim se zafrkavati! I ovo je ok cijena!
Dajte mi neke preporuke za plug i rotobrane! Da li mogu raditi sa 3 m ili je 2,5 dosta za njega!
Da li bi mi bio ok plug 2x14 cola ili može on i više! Najbolje bi bilo da posudim pa probam???
Čim odem na grunt poslikam ga iznutra pa mi budete objasnili hidrauliku!

Ide bez problema 3m roto i 3x16okretač-sve ovisi što misliš raditi s njim, ko,ike parcele imaš, kakvo tlo!

Ako imaš teža tla-2,5m i 2+1x14 i nema gdje nečaš raditi!

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
Nije on za 3×16..
Ipak je to 4cilindra motor...Ako nemaš puno zemlje i nije ti nikamo sila dost mu je 2×16 ili 3×12....
Roto 3m prolazi kod njega....

Jaga

Član
Tu od
28 Velj 2009
Poruka
330
Nemam puno zemlje! Vjerojatno ću posuditi plug i brane od susjeda!
Inače sam vikend poljoprivrednik! Imam 5 konja i 4 rali svoje zemlje i još 15-tak od drugih ljudi!
Samo kosim sijeno i sijem zob za konje te malo kukuruz za promjenu kulture! Drugo ništa!
Za sada ne mislim kupovati priključke jer mi je to preskupo i neisplativo! Imam masu toga za starog zetora 4911 jer sam s njim radio sve to 5 godina!

G

GoranDG

Guest
Evo da Vam se predstavim: ja sam Goran i radim u tvrtki koja je generalni zastupnik Lindnera za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju. Moje radno mjesto nalazi se u Krapini. U ovoj kategoriji traktora pokusat cu Vam što opsirnije predociti nase traktore kako slikama tako i tehnickim podacima i opisima, a i nastojati udovoljiti Vasim zeljama sto se tice informativnih ponuda i ostaloga. Svoj posao shvacam ozbiljno i nastojacu sto cesce i azurnije nadopunjavati ovu kategoriju, a isto tako nadam se da cu i neke stvari nauciti od Vas jer ste Vi ipak oni koji te proizvode koriste u praksi i stvarnosti koja je namjenjena njima i naravno o prikljucima koji odgovaraju za pojedinu snagu i kategoriju.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
Dobrodošao onda...
Drago nam je da smo dobili jednog člana koji zastupa Lindndera ;)
Stavi samo bilo koje god slike od njega..

G

GoranDG

Guest
Imam dosta slika. A vidim da si ti iz međimurja ak se ne varam

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
GoranDG kaže:
Imam dosta slika. A vidim da si ti iz međimurja ak se ne varam
Da iz okolice Čakovca sam..

G

GoranDG

Guest
Ja sam inace cesto i u cakovcu pa drugi put kad idem javim se i donesem prospekte lindnera

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Dobrodošao, u kom se sve rasponu snaga mogu kupiti traktori kod vas :?: :?:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
GoranDG kaže:
Ja sam inace cesto i u cakovcu pa drugi put kad idem javim se i donesem prospekte lindnera
Može,ako budeš u prolazu...

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
GoranDG kaže:
Evo da Vam se predstavim: ja sam Goran i radim u tvrtki koja je generalni zastupnik Lindnera za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju. Moje radno mjesto nalazi se u Krapini. U ovoj kategoriji traktora pokusat cu Vam što opsirnije predociti nase traktore kako slikama tako i tehnickim podacima i opisima, a i nastojati udovoljiti Vasim zeljama sto se tice informativnih ponuda i ostaloga. Svoj posao shvacam ozbiljno i nastojacu sto cesce i azurnije nadopunjavati ovu kategoriju, a isto tako nadam se da cu i neke stvari nauciti od Vas jer ste Vi ipak oni koji te proizvode koriste u praksi i stvarnosti koja je namjenjena njima i naravno o prikljucima koji odgovaraju za pojedinu snagu i kategoriju.

OVO SE ZOVE PRISTUP :D :D svaka čast

kao prvo želim ti puno prodanih traktora i još više zadovoljnih kupaca :D

zanimljivi su mi lindner traktori, o viđenom na stranim stranicama rabljene mehanizacije vidim da drže jako visoku cjenu,daj ako možeš malo cjenovno nam približi svoju ergelu ljepotana u svim rasponima snage

da li čete bit u gudovcu na sajmu i da li imate nešto i od priključaka i mašinerije u svom asortimanu :?:

G

GoranDG

Guest
Raspon snage od 65 - 126 KS. Da biti cemo na sajmu u Gudovcu, a ergelu ljepotana cu Vam predstaviti i na ovim stranicama.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Fino, fino, samo nabacaj slike i malo opiši pojedine modele i naravno cijene ako je ikako moguče, mene osobno interesira cijena za nekog od 85 ks :mrgreen:

G

GoranDG

Guest
Posalji tocno kaj bi htio i podatke i posaljem ti info neobvezujucu ponudu na mail da imas za usporedbu. a slika i opisa ce biti

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
GoranDG kaže:
GEOTRAC 103

Motor: - Perkins 1104 Turbo
- 72,5 kW / 99 KS / 2200 o/min
- 4 cilindra / vodeno hlađenje
- promjer cilindra 105 mm / dizanje klipa 127 mm / obujam 4400 cm3