mario kaže:Bok i dobrodošli na forum.
Jako mi se sviđaju Lindneri. Čije imaju getribe? Da li se može uzeti s više brzina osim ove 16+16 ?
Jaga kaže:Ne znam da li mogu dobiti kapitalna jer je proizveden 2005. g., a i bio je registriran tako da mislim da ništa od toga! Ne želim se zafrkavati! I ovo je ok cijena!
Dajte mi neke preporuke za plug i rotobrane! Da li mogu raditi sa 3 m ili je 2,5 dosta za njega!
Da li bi mi bio ok plug 2x14 cola ili može on i više! Najbolje bi bilo da posudim pa probam???
Čim odem na grunt poslikam ga iznutra pa mi budete objasnili hidrauliku!
GoranDG kaže:Evo da Vam se predstavim: ja sam Goran i radim u tvrtki koja je generalni zastupnik Lindnera za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju. Moje radno mjesto nalazi se u Krapini. U ovoj kategoriji traktora pokusat cu Vam što opsirnije predociti nase traktore kako slikama tako i tehnickim podacima i opisima, a i nastojati udovoljiti Vasim zeljama sto se tice informativnih ponuda i ostaloga. Svoj posao shvacam ozbiljno i nastojacu sto cesce i azurnije nadopunjavati ovu kategoriju, a isto tako nadam se da cu i neke stvari nauciti od Vas jer ste Vi ipak oni koji te proizvode koriste u praksi i stvarnosti koja je namjenjena njima i naravno o prikljucima koji odgovaraju za pojedinu snagu i kategoriju.