Mali OT:
Oficir daj mi reci molim te gde se nalazi ležaj normalne zračnosti Cn, ako su C1,2,3 povečane zračnosti??
Zato što je lanac jak koliko i najslabija karikaangel): a sajla se može kontrolirati ugradnjom određene debljine koja se smatra dovoljna ,,,, a kontrola se sastoji u pucanju adri ,,, dok su sve na broju snaga je kontrolirana ,,,, a lanac nikada ne znaš na kojoj će kariki popustiti a drži dosta velike sile ,,,,, na kra k ,,, naročito kod masivnog malčera ,,,, kada se prođe preko neke međe ili po gasu po DOBROM poljskom putu ,,,, ali odluka je tvoja :icon_thumright:
Ni lanac, ni sajla.
Ni jedno ni drugo ne sprečava da malčer skače prilikom transporta po lošem putu.
Čini mi se da je netko u prethodnim postovima spomenul teleskopsku cijev (cijev u cijevi). U radu slobodan hod jedne cijevi u drugoj, a kod transporta blokiran. Po meni najbolje rješenje.
To su lezajevi sa malim otstupanjem mikronski,kod radilice kod vratila gdje je konstantno podmazivanje,a gdje su velika opterecenja i brzine vrtnje i nedostatak je ucestalo podmazivanje stavljaju se lezajevi sa povecanom tolerancijom izmedu kuglice i kucista lezaja.
Probaj nac diferencijal od mercedesa iki bmw,brat naso prije oko 3 god za nekih 200 kn,a si rjesio kutnost.
Ili neki otpad neznam gdje se nalazis,ima neki otpad u bluzini?
Ovo ti je diferencijal od mercedesa 207-307 , sa njime sigurno nećeš pogriješiti y):
Na njemu ti čak piše prenosni odnos na pločici sa zadnje strane
ALFUS -e kako otvoriti ove tvoje slike