alo majstori
koliko ovo može koštat
a dobra zamjena trimeru
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=lg2uIxJ0zp0&feature=related[/YT]
E pa to te ja pitam!
To mi treba i ako saznaš kakvu informaciju javi pod hitno.
Jel ovo neki pijesak ili je tolika suša ?
nemam baš iskustva sa remenicama koje su pod 90 stepeni jedna na drugu , mada mi se ideja ne čini lošom
e sad , ti bi već napravio kombinovani stroj
a nije ti ni ova idejal loša da se na ovu osovinu gdje je remenica iznad zgloba montiraju još jedni noževi , tako bi se znatno povećao radni zahvat rayer:
onda bi traktor bio i zaposlen , ovako se bezveze vozika za radni zahvat od 10-30cm gdje treba oko jedne KS , odokativno
sa dva kompleta noževa bio bio zaposleniji i iskorišteniji
jbt. pokaži film malo boljem majstoru i ako ne napravi j..em ga ja
baš sam i ja gledao zemlju, neka teška pjeskulja, pa traktor propada 20 centi, a prašina se diže
arno ako sam dobro primjetio kad kosi noževi su gore, a kad freza dolje
Ja nisam ni u jednom trenutku primjetio da su noževi OKRENUTI DOLJE
Pa skloopi očiii i uključi maštu.
mada ovaj sistem lako može da se nabaci i na bilo koji malčer , na helikopter malo teže jer nema gdje da se sakrije ovaj pomoćni malčer , bio bi predaleko nazad
Pa skloopi očiii i uključi maštu.
možda ima u strojarskom priručniku :scratch
ne kažem da je bolje guliti trimerom , nego ako već ideš traktorom onda ga i uposli , bar će biti manje posla ''glavnom'' malčeru
mada ovaj sistem lako može da se nabaci i na bilo koji malčer , na helikopter malo teže jer nema gdje da se sakrije ovaj pomoćni malčer , bio bi predaleko nazad
Ja mislim da je ovdje Savo najmaštovitiji pa zato Savo daj neku ideju za helikopter i taj disk. Zima je pred nama , snjega nema , nema još nekih stvari pa ...
Mogao bi ilegalac pomoći ali on jako pazi da je sve zakonito što se i vidi iz njegovog nika. Ono što se kladio na pobjednike i gubitnike i uvećao svoj kapital je iznimka koja potvrđuje pravilo :lol:
Taj Ćalopekov mi neodgovara zbog širene redova i krošnje (4 i 5 m).