A što nebi išlo šiblje s čekičarom??
Pojede on cijeli bazgin grm, samo piljevina ostane iza njega, a i kupinac uništava bez frke
Šanana lijepo odrađeno. I ja sam nešto malčirao u kombinaciji Z3511 i Tehnos 2.20m samo imam problema sa Tehnosom. Prvo mi je otpao zaštitni lim za remenje i to sam uredno riješio i sad kad sam išao malčirati skužio sam da mi je negdje ispao jedan protunož što ga drže 4 vijka.. i prije par tjedana mi je otpala ona štanga iza valjka i neki dan sam skužio da mi je otišao i nosač valjka tako da ću morati sređivati Tehnosa ubrzo....
Kolega, pa kaj se to dešava s Tehnosom??? Ak se ne varam star ej godinu ili dve,a več toliko problema??
Evo ovaj INO od kolege več jedno 5-6-7 godina ide, a malčira stvarno puno i osim zamjene ležajeva na valjku nikakvih problema.
ŠANANA, kad si zadnji put oštrio čekiće ili noževe?
think):
think):
think):
Oštrio čekiće???
Koliko ja znam nikad, a nisam ni čuo da to netko radi.
Kad se poderu idu novi i gotovo.
Inače, na tom koleginom malčeru su još original čekiči, na prolječe idu novi, tak mi je rekao.
Šanana vidim da imaš Ino 225 malčer.Kako si zadovoljan?A i malo mi je lakše jer sam se dvoumio je bude prevelik za moj traktor ali vidim da ga ti tjeraš sa svojim.Čak su mi u Ino ponudili 245 širine za 80 ks traktor ali nisam htio.Zanimljivo je da Gramip daje sa svojim malčerima kardan dok Ino ne.I rekao mi je da radije uzmem Ino da ima bolji prijenos i bolji kutni reduktor a ima i bočni posmak pa sam se odlučio za njega!
Nije malčer moj, posuđujem od kolege. No po viđenom do sad, malčer je odličan, nema zamjerke.
Kolega ga također tjera sa Zetorom 58 ks i ide bez problema.