Pa masa je bitna, ali i sama kvaliteta materijala je najbitnija. Moje mišljenje je da ako imaš novaca bolje uzmi bolji stroj i za kojeg imaš i rezervne dijelove jer ne vjerujem da ćeš baš radit u idealnim uvjetima pogotovo jer misliš radit i nešto usluga . Ove jeftinjare su dobre dok se nešto ne dogodi, a kaj onda?
Ako je nešto skupo ne znači da je dobro, međutim ako je nešto jeftino onda ????
Slazem se u potpunosti, medjutim nisam siguran koliko 10 tisuca kn razlike je zbilja opravdana
Trgovac mi je cak rekao da je na INO ELITE serafi fi14, na BCSu su fi16, ima 4 remena i 570 kila. Jos bi i uzeo INO-a na kraju ali covjek je provjerio i ne moze se montirati na prednju hidrauliku , a najjeftiniji koji moze je INO EURO L 30 tisuca kn. Zbog toga sam odustao od INO.
Trgovac drzi sve dijelove (tako barem kaze), ali i preko weba mozes narucit sve direkt iz Njemacke. Ima cijela shema stroja sa rez dijelovima ;
bowell-tractor.com
S druge strane jos sam malo gledao i ovi Mateng i Bowell kak mi se cini dolaze iz istog izvora
na ovom sajtu Mateng
Changzhou mateng samo sto Menasor je kao Flail Shredders kategorija a BCS je Flail Mower . Ali ovdje BCS izgleda identicno i karakteristike su iste kao i na Bowell stranici , samo je boja druga.
E sad, ako
matijavz ti kazes da ti Mateng dobro radi, ovaj Bowell je ista stvar samo sto jos ima Comer getribu , pa mislim si onda mora bit ok .
Naravno sve je to u teoriji.