Ja imam isti takav. To je Zanon 130 cm. Ima 2 remena o 18 čekiće. I meni se grije remenica i ili remeni. Moram pogledati ležajeve mozda je do njih. Ili nekaj nije u centru.Ovo je kakti neki talijanski malčer, i na njemu su remeni odlazili jako puno, u orginalu su jako skupi, a kakve got smo stavili na kraju dana se svaki rastopi.
Ali baš svaki i svaki, i dolazili serviseri i vele sve ok, a ono 3do4 vure malčaš i treba novo remenje.
Uzmi bolje nešto kvalitetnije. Nisam toliko bogat da kupujem dva puta istu robu.Pozdrav svima,
Molim vas za savjet u vezi malčera. Naime kupio bih malčer sa cekicima (150-160cm) za malčiranje trave i eventualno kasnije nekih sitnijih grančica u nasadima lijeske. Radi se o trenutno o povrsini 3.5ha. Redovito ce se održavati i ne puštati da zarasta u neke visine. Koji malcer uzeti? Da li ce za to biti dovoljan jeftiniji neki kinez( panex ili slicno) ili mi je bolje kupit malčer u kategoriji Ino ili tipa toga Hvala.
Moj sused ima neku roto malčer nešto slično kao na slici. to ima veliki zahvat i netreba veliki gas i ide dosta brzo. on to tjera sa 539. drugi sused ima baš malčer sa batovima i on to tera sa deutzom 45-06. taj sused sa deutzom ide jako sporo po njivi i jako velikim gasom.Pozdrav svima,
Molim vas za savjet u vezi malčera. Naime kupio bih malčer sa cekicima (150-160cm) za malčiranje trave i eventualno kasnije nekih sitnijih grančica u nasadima lijeske. Radi se o trenutno o povrsini 3.5ha. Redovito ce se održavati i ne puštati da zarasta u neke visine. Koji malcer uzeti? Da li ce za to biti dovoljan jeftiniji neki kinez( panex ili slicno) ili mi je bolje kupit malčer u kategoriji Ino ili tipa toga Hvala.