Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,923
A kako je na suprotnoj strani?
hvala hvalaPogledaj si na youtube-u imaš dosta filmića pa ti bude lakše odlučiti. Inače, dobrodošao na forum.
Može terat i širinu 150cm bez problema. Ako ima puno mase brzina niže i ide.Pozdrav, ne kuzim se bas u malcere… kak se pokazal mega ing 135 i kak bi se fergic 533 ponasal s njim ak mi moze ko reci… fala
Ima...
Ja imam uvijek u hodajucem,ljepše mi prati terenU kojim situacijama koristite fiksnu,a u kojim užljebljenu rupu gdje se kopča gornja poluga na malčer??
I ja sam do sada imao tako,ali sad ču probat u fiksnoj rupi..jer vidim na youtube da večina malčera iznad 2 m.širine ima tako.Ja imam uvijek u hodajucem,ljepše mi prati teren
Štovani kolega..pregledao sam sve Tvoje postove,i video..i zaključio da je malčer napravljen tako kako je.i da nije tvornička greška..jednostavno moraš očistiti vodilice šarafa..i pokušaj tjerat s večim brojem okretaja..zanemari broj koji ti traktor pokazuje..LPIma...
Cijela saga
Tvornica me nakon nekoliko mailova uputila na distributera u poljskoj za hr, koji je trazio puno slika, videa i svega...
Cak su mi iz tvornice poslali video svog.malcera i meni se cini da je to, slicno
Navodno je to ....tako. Rekli da se dalje obratim prodavacu, ali ne znam iskreno s kojim vise izgovorom
Probat cu ga dignuti na valjku malo vislje, drugo mi ne preostane
Inace, malo sam oprao to sve i pogledao pa evo i slika moga
Album — Postimages
postimg.cc