Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 10,788
Kaj već tak rano?
A mladeži je lakše tipkati po youtubeu, tik toku instagramu ili faceu, neg hvatati boju prčenjem i krampanjem po suncu .....Kak se vu toj teretani nisu dosjetili da jednu od vježbi uvedu okopavanje kuruze ili goric. Idealna vježba za noge, ruke, kičmu, trbušne mišiće, a i glava puno ne trpi. Uz to si na suncu pa ujedno i pocrniš da ne moraš u solarij pred neizbježni odlazak na more. Idealno za mladež, oba spola, a može i za treći, neopredjeljeni. Univerzalna vježba uz malu investiciju u motiku (more biti i tupa-efekat još veći). Ne treba investirati u skupe naprave i federe.![]()
Puno para a nist nije ni brži nit more deblje malčirat od mojeg stroja 😂Tino, kad si se već specijaliziral za malčiranje onda bi ti ovakav stroj dobrodošao. Ti lijepo sjediš vu hladu uz pivicu, a on samo dela i dela.
S kojom si to elektrodom delal?Malo reparacije dvaju čekića ni se htjela šinja maknut
Nije problem cijev neg otvorena vrata. To su servisna vrata i nisu konstruirana za rad.Neki dan sam malcirao s tierre malcerom, mokrija trava pa evo kaj se desavalo, 160 sirina.
Problem je u cjevi znad valjka koju postopa, nece bacat masu van, + valjak to nestisne nikak bas kak je onaj moj gramip znao.
Pa tolika je prodajna cijena m2 polja pri nama...Doci ce covjek odraditi pa javim kako je proslo.
Neznam uopce kako se krecu cijene, vidim 0.05€ - 0.5€ po kvadratu al to je valjda za livade i sl.