• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,121
Onda definitivno imaš problem, nisam znao da baš toliko slabo koči, jer ako su kočnice dobre, sa prvim pogonom staneš bez većih problema, iz tog razloga sam komentirao, nisam ja sumnjao da radiš bez njega.
Bilo je slično i kod mene na 55-ici, nakon toga nove kočione obloge, bolje kvalitete, novi regulatori, tokarenje doboša, sve sam složio na novo, prilagodio podloške da nije bilo puno lufta, naštelao jednu i drugu da jednako primaju i sad evo već 3 godine koči odlično i nemam nikakvih problema.
Koji sistem kočenja ima TX 75A, da li je isto ko na običnom 7506A?

Posljednje uređivanje:

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,434
Isti je sistem, dva doboša na getribi.
Nisi ti videl po kakvim brdima ja radim 😂

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,121
Radio sam i ja i još uvijek radim po brdima, tako da znam o čemu pričaš jer sam se susretao sa takvim problemima. Uglavnom sretno ti bilo.

Najnoviji postovi

Na vrh