• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,663
Preuzak ti je stroj za takav malčer, čak da ima i 4 tone.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,935
Utegi z kontra strane u kotače i na neki improvizirani nosač s boka.
Kolko ti je tu međuosovinski razmak?

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,935
A jesi ambiciozan 🤭😀
Uzmi nekaj manje, bolje da 2x ideš, nego da ga odma prvi put prevrneš..

• Like
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,663
Ma nemre ga prehititi: samo se bude odigla lijeva strana pol metra i ostal bu naslonjen na malčer ;)

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,681
Mislim da se negdje već spominjalo,ali zaboravio sam
Koje su prednosti,nedostaci između vanjskih i unutarnjih reduktora,na bočnim malčerima

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,663
Vanjski može kositi "okomitu grabu", a unutarnji samo do nekih 30 stupnjeva nagiba.
Vanjski se može više odmaknuti, odnosno kositi dalje od osi....

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,629
Za goldoni je model 125, eventualno 140 cm. Moje mišljenje da takav malčer treba uzeti u robusnijoj varijanti, da može i šibe tući. Ja sam gledao jedno vrijeme i sam nešto takvo uzeti. Najbliže sam bio onim GEO modelima što prodaje onaj iz istre na njuškalu. Ima jedan ili dva profi modela teške izvedbe što se već dugo prodaju i mislim da im je cijena odlična jer je stara cijena od prije onih svih poskupljenja.

Najnoviji postovi

Na vrh