B
BAGERISTA
Guest
PIJERO,,,,,puno jasnije,,,ali par pitanja ču još imat..:?:
Hm,slaba ocjena bi ovo sad bila,neka mršava dvojka::weedman::weedman::lol:
http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=20522
Šanana,pa ti si zavrijedio jedinicu na satu:finga:Eh
@Pjero
Inače, lud sam što se tiče hidroulike na IMT-u, vidim sad slike i donekle mi je jasno kak je to sve spojeno, al imam pitanje!
Jel ubačena još jedan dodatna pumpa ispod poklopca hidraulike koja konstantno napaja ovaj tvoj dodatni hidraulični razvodnik, a da je neovisna o osnovnoj pumpi hidraulike koja diže poluge??
I zašto su 3 ručice na razvodniku, a imaš samo 2 para izvoda, jel nebi s dvije dvosmjerne ručice mogo upravljat??
Šanana,pa ti si zavrijedio jedinicu na satu:finga:
Jedna ručka mu služi da može upravljat polugama na trakotru gore dolje koliko sam ja shvatio..
Treba dobro snimak pogledat i sve je vidljivo...
Šanana,dobijaš zadatak premjestit postove vezane za hidrauliku u pripadajuču temu,link iznad:vragek::weedman:
Nije ubačena nikakva dodatna pumpa.Eh @Pjero
Jel ubačena još jedan dodatna pumpa ispod poklopca hidraulike koja konstantno napaja ovaj tvoj dodatni hidraulični razvodnik, a da je neovisna o osnovnoj pumpi hidraulike koja diže poluge??
svaka čast!
Nego, jel koristiš inverz za kardan? ak da - di si ga nabavil?
Kak se tomica nosi s time?
daj još slika ak nije problem
Novi sam na ovom forumu.Molim pomoć.Kupujem malčer širinr 200 cm,traktor je 82 ks.U užem izboru je tehnos 200 MU LW,Gramip GS 50 i imam u ponudi ZANONA trv225 2007.god,novi(nije uopće radio iz nekakve kompenzacije,pa mi je to malo čudno mada čovjek ima papire od njega).Šta mi predlažete?
Novi sam na ovom forumu.Molim pomoć.Kupujem malčer širinr 200 cm,traktor je 82 ks.U užem izboru je tehnos 200 MU LW,Gramip GS 50 i imam u ponudi ZANONA trv225 2007.god,novi(nije uopće radio iz nekakve kompenzacije,pa mi je to malo čudno mada čovjek ima papire od njega).Šta mi predlažete?
Zanon ili Tehnos.Imam oko 2 jutra zapuštene zemlje koju bih htio dovesti u red-znači šikara,kupinje i možda koja grančica od oko 3.4 cm.Nakon toga ako netko tu i tamo naiđe pa da izmalčiram iz usluge.
Zanon ili Tehnos.
Zanon je ubiti isti kao i INO,mana mu je kaj ima slabo postolje getribe.
A sad vidim da je i Tehnos sličan tome,pa koji god uzmeš nečeš puno pogriješit.
Jeli ima neko ovakvi malčer i jel mi neko može ovak općenito reči nešto o njemu?
http://www.tehnos.si/hr/poljoprivredna-mehanizacija/malceri/univerzalni-malceri.aspx