toma84
Aktivni član
- Tu od
- 10 Velj 2008
- Poruka
- 2,007
Hvala na info
evogac i ja malo malciro neki da, ali sam mozda pretjero sa izborom malcera jer mi je malo malo bio prednji kraj u zraku, a nemam ni izvode za hidrauliku, pa sam ga rasklopljenog transportiro do polja, bio sam sirok 3,5 metara na cesti...
da vidis kako 533 pjeva pod 220cm :icon_lol:
NE CITIRATI SLIKE!
za cca 4h posla je posrkao sigurno 25l plave. iznenadio me malo..
MF bi garant manje potrosio za isti posao ali nemoze se on zavlacit ispod krosnji a i zao mi ga tjerat u taj drac..
Kako si uspio ista napraviti z njim? :-D Ja sam svojega IMT-533 ubio prosle godine pod malcerom ORSI 120 po krumpiru i kukuruzovini kasnije, a radilo se v prvoj sporoj brzini na ful gasu... Jadnik... Sve me strah sta bi bilo sa 220cm. Cilidri bi poskakali iz bloka.. :-D
eto danas sam vozil ploče krovne i kad sam z dvorista van isel eto ti skladištara s hurlijem i malcerom...nadam se da ima par slikica za nas
Nema prevec sam se trudil sluziti penaze
A i na mojem glupom androidu krepala kamera....
krvo sam napisao, radio sam u prvoj brzoj i to su komadi korova letili 10 metara ispred mene, mozda je razlika kod malcera u brzini rotacije nozeva, a isao sam s 3/4 gasa jer mi neradi rpm, pa nemam pojma koliko je to okretaja, mozda 1500/1600!
Imam pitanje, vidim u jednom katalogu da ima šumarskih malčera, pa se pitam jel ga ima neko od vas, jel se isplati kupit i kakva su iskustva