E to neznam, oni nam naručuju originalno iz srbije.
obmotaj to crevo sa rebrastim crevom manjeg precnika .ono sto se koristi u elektro instalacijama.kao crevo od usisivaca ako me shvatas na sta mislim . ja instalaciju na traktorima kad radim iznova uvlacim kroz to srevo gde god moze ,da se nekrzaju i nespoje negde.a jeftinoNa to sam i mislil tvrdo lemljenje,tak su mi zljebovi lotani.
Tuda kud ide to crjevo nema nafte blizu,a svi konektori su mi u plastici koji su blizu,al bum obratil paznju da mi nigdje ne dodiruje zice.
obmotaj to crevo sa rebrastim crevom manjeg precnika .ono sto se koristi u elektro instalacijama.kao crevo od usisivaca ako me shvatas na sta mislim . ja instalaciju na traktorima kad radim iznova uvlacim kroz to srevo gde god moze ,da se nekrzaju i nespoje negde.a jeftino
To je predpostavljam u Autopoljostroju?E hoces da ti sutra pitam za cjenu stakla kad pem po crjevo,imaju sve za imt.
Koje ti treba ili kolko?
Ne, ja sam mislil na ono kaj si ti napisal.Aaa A ti si predpostavljam onda mislil na ovaj T komad, jel?? Valjda mi mesečna plača bude dosta za to:icon_lol:
To je predpostavljam u Autopoljostroju?
Ajde pitaj baš, znači treba mi gornje veliko staklo desnih vrata od IMT 539 P (to je ona posljednja linija)
Kaj se tiće ovih bužira, to su ti oni plastični kaj se u žbuku postavljaju pa se provlači instalacija kroz njih Zgodno rješenje i za traktorsku instalaciju.[/QUOTE
Sutra popodne ti javim, da u tom ducanu,pa kad saznas bus se mogel ravnat malo a i imaju ducane u kutini i jos svuda.
Ne, ja sam mislil na ono kaj si ti napisal.
T komad ako imam dobiš đabe, možda platiš kavu.
Čija je kabina u pitanju? Mislim na proizvođača kabine
Ček malo. Prvo to treba iskopati, a ako iskopam radije ti donesi sa tavana giggle):giggle):Za T komad ti donesem nekaj za degustirati iz podruma :icon_jook:
Kabina original IMT, 539 P je u pitanju, najnovija limarija, pa verovatno si ga videl na slikama s onom velikom kabinom.
Kad sljedi ugradnja?
sanana a sto taj reducir neprobusis rupu pod 90 stepeni tu gde ga kljuc hvata nalozis navoj za holender M 8-10 i postavis crevo ili cev .a indikator nek stoji gde i jeste. ako indikator ulazi duboko pa se navoji slucajno hoce zakaciti stavi maticu M10 izmedju bakarnih podloski na indikatoru i milina
Ti čepovi bi trebali biti isti kanal, tj kanal od ulja i kad bi njega izvadil tu zašarafiš priključak za manometar po želji.Evo za muhaničara...
Indikator ulja na 540 s FIAT motorom.
E sad se ja pitam kak tu ubaciti taj famozni T komad da se može spojiti i indikator i manometar??
Ili se probati igrati s ovim malim čepovima M8 pa možda se koji odpusti pa da tu dođe indikator ako može?