Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Nema tu stručnjaka za taj odgovor, servis i miran si. 👍
Najmanje što možeš učiniti je napraviti kalibraciju Autotune-a s obzirom da su opet počele vrućine. Ako nema promjene, pravac servis.Čini se da smo uspjeli smoriti 572xp, desava se kad joj se pusti gas da ga ne smanjuje onako fino kao prije nego kao da nije pusten, tek nakon nekog vremena a pod lerom se zaletava i nakon nekog vremena kao da pukne iz auspuha i ugasi se. Da li bi bilo do semeringa? Inace fino pali, normalno ima snage, nem agusenja u radu ili nesto slicno, ima netko ideju da li se isplati popravljati ili tjerati dok ne izdahne pa na policu?
Šteta je terati kad nije dobro. Trenutno u takvom stanju bi štetilo cilindar jer nije dobra smješa. Šta òčekivati, može biti da su popustili vijci karburatora ili cilndra alo to je rijetko za ove marke pila, najčešće to treba samo štelovanje ali to je sitno i neće niko reći da je do toga pa nema veze ako je i više od tog i zamjena nešto i kažu da je to, bitno je da se uredi za rad.Na servis ide definitivno nego cisto pitam sto mogu ocekivati. Mislim da nije do auto tune jer sve ostale rade normalno, cak i nova 572, ovo se događa na staroj.
Slažem se sa razmišljanjem. Isto tako je i kod mene. Za ono u što sam siguran si promjenim sam, a za ono u što nisam ne želim ni pokušavati, pravac servis, pa neka oni rješavaju, jer na kraju se može desiti da se nešto krivo odradi pa bude popravak još i skuplji.Nemam baš neke želje za čačkanjem, da budem iskren nemam ni neko znanje jer me to nije big zna zanimalo nikada, neke sitnice tipa promjeniti špagu ili lančanik ok, dalje od toga ne hvala
Znam Darka, ok je lik a koliko ga znam super dobar majstor, ali surađujem sa Blažević već godina pa vjerojatno da ju njima pošaljem nek se zabavljaju, nego kako sam i rekao, čiso me zanimalo ima li tko ideja što mogu očekivati bar od prilike