Drugovi promenili smo ploce za kocnice i stari ni su bili bas tako losi, promenjeno novo ulje INA jd 50 , novi filter original. Operen ceo menjac i deferencijal sa nafta sklopjeno sve kako sto treba i oped isti problem silica se ne gasi. Sta vise da radim neznam ovo je nemoguceTu smo da pomognemo ako možemo i znamo
Tu smo da pomognemo ako možemo i znamo
A koji senzor druze onaj sto je pored filter pozadi filter ili neko drugiNešto je zaštopano ili je senzor neispravan.probaj pogledato kakve su žice na senzoru.
Ili ga otkopčaj pa vidi da li će svijetliti i dalje.
Nece i tako sam probao.Kod mene je blizu filtera hidraulike.
Probaj odspojiti žicu pa ćeš vidjeti da li će se ugasiti.
Proverio sam i sve je sa kontakt sprej oprano i oped tako.Proveri spojeve žica ispod haube.Ako su kontakti u spojkama loši hoće da zeza.Komšiji je gasio traktor pošto je bio labav spoj od žice koja ide na pumpu visokog pritiska .
Ja imam problem sa kardanom upalim ga radi ali ga zaustavim rukom.Kod mene je blizu filtera hidraulike.
Probaj odspojiti žicu pa ćeš vidjeti da li će se ugasiti.
Sve drugo radi spera prednji pogon brze spore isto.Gdje je taj senzorTo je već nešto.
Sve ostalo radi?prednji pogon,špera,brze -spore?
Smrdi mi na senzor i zapravo se nadam da je...
Ako nije,moguće da je komp dobio..(ako sve drugo radi).
Hvala na informacijama budem vidioNasao jedino ovo pa pitaj
MASSEY FERGUSON POPRAVAK ELEKTRONIČKIH KOMPONENATA
MASSEY FERGUSON POPRAVAK ELEKTRONIČKIH KOMPONENATA CIJENA POPRAVKA OVISI O MODELU. JAMSTVO 12 MJESECI.www.njuskalo.hr