Nema. SS ima kuplung lamelu k'o auto.Ako ima konusnu spojku...
Pozdrav,posjedujem stari Mondial (bez invertera)sa motorom Lombardini LDA520).Znači li to da na njega ne mogu ugraditi roto kosu ili strižnu kosu.Uvijek me zanimalo da li se ovi prikljičci mogu ugraditi na moj motokultivator i kako ih koristiti,tj,kako ih ušaltati(redoslijed ubacivanja rikverc,pogon kardana).Hvala.To može na strojevima s inverterom; na onima koji ga nemaju, baš i ne ide. A takvi su stari Mondial i Super Specijal.
Na Muti (novi tip) to je vezano za priključak (frezu), a za kosilicu nema problema.
Super,puno ti hvala na brzom i vrhunskom odgovoru.👍Trebao bih još jedan savjet. Pošto za voćnjak planiram nabaviti nešto za košnju(nasad smokava,travnjak,došle godine,loša kralježnjica) što bi mi bilo pametnije za Mondiala,strižna ili roto kosa?Kod strižne me muči druga košnja,pošto ja travu ostavljam u voćnjaku,da li će se ostatci stare pokošene trava u drugoj košnji zaplitati u nju ?Možeš montirati bilo koji priključak.
Jedino nemreš ušaltati rikverc dok je uključen kardan.
Moraš ga isključiti, ušaltatinunrikverc, te ponovno uključiti.
Problem je da je rikverc prebrz za neke priključke (za puhač snijega sigurno, a i za roto kosu ak je visoka trava).
Ovo sa slike nije trava za strižnu kosu, samo problemi sa njom....Super,puno ti hvala na brzom i vrhunskom odgovoru.👍Trebao bih još jedan savjet. Pošto za voćnjak planiram nabaviti nešto za košnju(nasad smokava,travnjak,došle godine,loša kralježnjica) što bi mi bilo pametnije za Mondiala,strižna ili roto kosa?Kod strižne me muči druga košnja,pošto ja travu ostavljam u voćnjaku,da li će se ostatci stare pokošene trava u drugoj košnji zaplitati u nju ?