Pozdrav Labinci, ako ima koji iskusan da pomogne oko problema. Ja sumnjam na nešto al da vidim kaj će reć drugo, treče… mišljenje.
Labinac Mondial dizel iskače mu PTO(dok se šnjime freza), ručica baš “trkne”, te prestane vrtit odgon. Ima li tko kakvu ideju koji dio u getribi bi trebalo provjerit i po potrebi zamjeniti? Ručice su ok na strani getribe, pa i same poluge koje one guraju u getribi su ok. Kuglice sam nabavio ali i one su ok(bila prva ideja) no možda ih i zamjenim kad je već sve širom. Pročitao sam tu na forumu da se getriba i štela, a ja ne znam kako i koja je svrha.!? Primjetio sam da se mogu štelat poluge mjenjača i PTOa, položaj vilica za guranje zupčanika, te sama gornja osovina uz izmjenu podloški(odstojnika) s vanjske strane prema odgonu. To je valjda da osovina ne “radi”(ne pleše, ne miče se horizontalno tj. ima neka odstojanja al to je valjda da nije previše fiksno fiksna, da ima neki dozvoljeni luftić), a poluge samo da su uvijek u “pravom” položaju kad se biraju brzine ili uključuje PTO. Dal je to sve od štelanja ili ima još kaj? Ima li kakav savjet gdje bacit oko i moguče rijesit problem!?
Hvala unaprijed na mogućem odgovoru.