Nije, moj je LA300 motor, 8 ks koliko mi je poznato. Na Greenyu je LGA280 motor. LA300 je imao svoje mušice otkad je bio kupljen. Isprva ga nisu mogli upaliti kad je bio topli al ga je jedan majstor iz markuševca sredio tak da sad pali i kad je hladan i kad je vruć. Neznam jel motor ikad bio otvaran osim modula paljenja. A radio je na takvim uzbrdicama da je ulje curilo iz filtra od nagiba. Osim tog problema s paljenjem koji je bio riješen - nikakvih problema s motorom nije bilo.Ulje ne troši, al zato benzina voli popiti... Novi Greeny osjetno manje goriva troši i osjetno je tiši u radu.
A s Mondial Juniorom imam problema s getribom/kvačilom. Prošle godine su otišli ležajevi pa nisam mogao niti potegnuti špagu za paljenje dok me sad zafrkava kvačilo. Nikak ga nemrem pošetal da odvaja kak se spada. Neznam kako se to desilo niti zašto - al odjednom mu nisam mogao prebaciti brzine bez struganja zupčanika i kad je u brzini - iako pritisnem kvačilo - on nastavi s vožnjom. Kad je motor ugašen mogu mu prebaciti brzine no kad je upaljen - nema šanse.
A s Mondial Juniorom imam problema s getribom/kvačilom. Prošle godine su otišli ležajevi pa nisam mogao niti potegnuti špagu za paljenje dok me sad zafrkava kvačilo. Nikak ga nemrem pošetal da odvaja kak se spada. Neznam kako se to desilo niti zašto - al odjednom mu nisam mogao prebaciti brzine bez struganja zupčanika i kad je u brzini - iako pritisnem kvačilo - on nastavi s vožnjom. Kad je motor ugašen mogu mu prebaciti brzine no kad je upaljen - nema šanse.