• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

ivann

Novi član
Tu od
14 Ruj 2014
Poruka
26
Moj je ganc nov i ne dam ga tako lako doklen god radi a i imam jedan kompletan u delovima koji je agregat totalno poderao pa na njegovo mesto uskocio nov :(rofl):

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Nabavio sijacicu od imt motokultivator :)
Sad ju samo preurediti za labina:) tj smisliti prikljucak

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Sijacica je koristena za kukuruz..
Navodno moze i grah:-/
Ima okrukle ploce s razlicitim rupama...
Uslikat cu:)

sumadinac

Član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
815
A jesi dobi vise ploca,il samo one sto su u sijacici
Trebalo bi da imas vise kompeta raznih ploca,a ako nemas neces ih naci nemoguce je
Posto si platio sejacicu

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Ima jos nekih ploca dodatno...
Nisam jos nista platio , to mi rodak ponudio pa cemo se vec dog..
Koliko sam gledao na google oko 100e vrijedi..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
To je, istina, originalni priključak za plug.
No, nepraktičan je za dugačke i teške priključke. Za sijačicu dovoljan je onaj prvi dio, do bolcna. To se može jednostavno doma napraviti.

mariosuhor

Novi član
Tu od
29 Lis 2014
Poruka
8
hvala na uputama
problem je bio prljav rezervar (ruzinav)
to sam rijesio, karburator isto sam rastavio i oprao te zamjenio brtve sve, ali sada tesko pali, doduse kada upali radi bezprijekorno ali jako ga tesko kresnem
dali tu ima kakvo rjesenje koje mogu sam rijesiti

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Jel pasu 12" felge od Imt-a na labina velikog?
Ako moze sto hitniji odgovor.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Ne pašu ! Ako misliš na prednje potače. Srce felge od imt je trokutasto i sa tri vijka prihvaćeno na felgu, centralna rupa šesterokutna (promjrera 54 mm), razmak rupa je 75 mm, promjer rupe 15 mm (konusne). Dok je kod Labina srce felge prihvaćeno na felgu sa 4 vijka. Centralna rupa je 78 mm, razmak rupa 85 mm (ove dvije mjere mogu malo odstupati, jer je izmijereno na mtk). I razlika je što imt ima ravno srce, a Labin ima izbočeno.:(

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Nije na meni, ja sam imal distance na svom starom...on bi htel sto jeftinije, a i za distance bude dal nekvu lovu.

nikoladr

Novi član
Tu od
17 Stu 2014
Poruka
15
Motokultivator Labin Progres super specijal Grenny

Pozdravljam sve forumaše, novi sam na forumu, imam jedan problem u vezi mog motokultivatora,potrbna mi je pomoć, kod rastavljanja diferncijala, jer trebam izvaditi poluosovine, tanjurasti zupčanik sa kandžama za blokadu diferenicijala. Ako netko zna postupak rasklapanja, neka napiše. Hvala.

mikser

Član
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
322
na koji deferencijal mislis?menjaca ili prikolice verovatno menjaca,prvo tockove i poluosovine skines pa onda ostalo,ako rasturas menjac sam prvi put nebi ti preporucio da to radis ako neznas,treba to sklopiti ponovo sa svim zupcanicima.

Na vrh