Daj molim Vas poslikajte malo prerade "produzetka" ruckica.Gašenje mtk radim sa ručki, dodao sam još jednu ručkicu kao zs gas i spojio sajlu na polugicu za gasenje na mašini.
Naravno i ručicu mjenjača i ukapčanja kardana sam preradio pa šaltam sa upravljača.
Do sada si imao problema samo sa kvačilo , a od sad i sa mjenjačem!Uredno izbacim iz brzine i stane, medjutim sa stisnutim kvacilom vuce. Poprilicno sam siguran sam da je prije ovog remonta kvacila odvajalo skroz kad stisnem kvacilo???
Ne, ako izbacim iz brzine ne vuce, ako je u brzini a stisnem kvacilo vuce. Ako krecem, znaci stisnem kvacilo i ubacim u neku brzinu onako lagano ga ljulja, osjetim da dira, a ako je u radu i stisnem kvacilo onda ne ljulja nego vuce, tad kaci viseDo sada si imao problema samo sa kvačilo , a od sad i sa mjenjačem!
Ako sa stisnutim kvačilom vuče (što vuče?). Po tome (što si napisao) se može zaključiti sa kvačilo radi suprotno od (nego što bi trebalo). Ako izbaciš iz brzine (ručica mjenjača), znači da u mjenjaču ostane u brzini!
Ili pak nešto krivo kontaš.