sttipa
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2013
- Poruka
- 2,270
Super je taj alat ali ja ga nemam gdje zakačiti za lager. Osovina je unutra i ne može se ona izbiti niti na jednu stranu nego bi prvo trebalo izbiti lagere prema van. Ali ne znam na koji način😵Ja sam napravio ovaj " specijalni" alat (na kojem stoji lampa) sa fotografije za izvaditi poluosovine prikolice, mozda nesto u tom smijeru bi pomoglo
Po meni su bolji željezni kotači. Teži su i "ripne" su im puno oštrije od gumenih🤔Poštovani članovi,
na mali labin sam stavio novi diesel motor kama ispod kojeg sam napravio dodatni nosač zbog velike težine motora. Sad su mi kotači od 8 cola premali pa pretpostavljam da ce mi odgovarati 10 cola. Koristit cu ga za frezanje i oranje pa me zanima dal su bolji gumeni ili metalni kotači. Imam viška dva para 8 cola kotača i acme motor benzin 8ks koje bi zamjenio za veće kotače. Isto tražim plug s adapterom i rotacioni plug s prihvatom na dva vijka. Ako netko ima nešto od navedenog ili zna nekog bit cu zahvalan na informacijama. Lp
Imao sam ih na velikom labincu i nisam bio zadovoljan njima,bili su lakši od standardnih kotača a i ako,nedaj bože,zapneš za nešto kad oreš nema proklizavanja kotača,ako ne staneš na vrijeme možeš nešto polomiti.Po meni su bolji željezni kotači. Teži su i "ripne" su im puno oštrije od gumenih
Pitaj u Agro Domu.Mene zanima gdje naći ovu mesing puškicu?
Samo, SS je dvaput teži od Mondiala. Teško da bi mogel orati Mondialom s gumenim kotačima.Imao sam ih na velikom labincu i nisam bio zadovoljan njima,bili su lakši od standardnih kotača a i ako,nedaj bože,zapneš za nešto kad oreš nema proklizavanja kotača,ako ne staneš na vrijeme možeš nešto polomiti.