vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
da ima filter bio bi ispod auspuha
čep primi klještima (bijeli dio)
čep primi klještima (bijeli dio)
U Filter u zraka imaš i jednu spužvu, izvadi je i vidi dali se raspada, ako se raspada mjenjaj.Znači filter ulja nema?
Ok, probaću sutra.
A reče mi neki čovek da se filter vazduha ne menja, nego se samo opere u dizelu i vrati, a dole se naspe ulje. Samo to pranje mi nije jasno, kako se izvodi.
Na mom su nalepnice još vidljive i na filteru piše "prati često, ako treba i svaki dan". Vidi se na slici.
Nisam, proba sam rukama i ni da mrdne. Danas ću da probam papagajkama pa valjda ga neću polomiti. Staviću prvo neku krpu.Nisi valjda čep za nalijevanje pokušao odvrnuti šrafcigerom?
Ako ne ide "papagajke" u ruke i lagano ide,nema tu šta zapinjati,primiš za onaj valoviti dio ispod ovog crvenog
Filter ulja nema
ja imam svoj sistem i za 5 min pali iz prve,ali ga neću ovdje pisati jer možda nije pravilanKako se pali kad se ugasi zbog nedoststka goriva?
Jednom sam to radil, silom prilika, kad je prijateljev stroj ostal bez goriva.Kako se pali kad se ugasi zbog nedoststka goriva?
Prije nego nekoga nešto optužiš čitaj sa razumijevanjemIspuštaš na vijku na karteru ispod motora,mislim da je ključ 17
A sipaš na vrhu iznad podizača ventila,gdje je odušak(izvučeš šipku da lakše guta)
Ulje ide 15 -40
Mjenjaš jednom godišnje